Valmentajahaku kaudelle 2024-2025

LCS Panthers ry on Päijät-Hämeen alueella toimiva noin 550 jäsenen hyvän mielen cheerleadingseura. LCS:lla on toimipisteet Lahdessa ja Asikkalassa. Seurassa toimii yhteensä 22 joukkuetta. Harrastaa voi aina 3-vuotiaista lukien, harrastetasolta aina SM-tasolle saakka. Seuran perusarvoja ovat laadukas valmennus, psyykkinen ja fyysinen turvallisuus ja rakkaus lajiin. LCS Panthers valittiin Päijät-Hämeen vuoden 2017 urheiluseuraksi. Seuran kisajoukkueet ovat saavuttaneet runsaasti kilpailumenestystä ja jäsentyytyväisyys on tutkitusti erinomaisella tasolla. Haemme uusia valmentajia syyskaudelle 2024 ja kevätkaudelle 2025.

VALMENTAJAKSI?

Haemme joukkueisiimme päävalmentajia, valmentajia ja apuvalmentajia eri-ikäisten harraste-, kisa- ja edustusjoukkueisiin syyskaudelle 2024 ja kevätkaudelle 2025. Valmentajia haetaan sekä Lahdessa että Asikkalassa toimiville joukkueille. Seuramme valmentajana kuulut LCS-yhteisöön, jossa kehitytään ja kehitetään yhdessä, jaetaan kokemuksia, osaamista ja tuetaan valmentajakavereita yli joukkuerajojen sekä onnistutaan yhdessä.

Mikäli omaat lajikokemusta, rakkauden lajiin, cheerenergia on osa sinua ja haluat onnistua yhdessä, voit olla hakemamme valmentaja. Valmentajaksi voi hakea 14 vuotta täytettyään.

Seura tarjoaa valmentajille tukea ja koulutusta. Valmentajat saavat valmentajapaketin, joka sisältää seuratuotteita sekä valmentajan käsikirjan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkiotoiveineen osoitteeseen veera.tormanen(at)lcspanthers.fi 26.4. mennessä.

Kerro hakemuksessasi miksi juuri sinä olisit sopiva valmentaja LCS-yhteisöön.

Ilmoitathan hakemuksen yhteydessä, haetko valmentajaksi Lahteen vai Asikkalaan. Lisätietoja antaa valmennuspäällikkö Veera Törmänen sähköpostitse tai puhelimitse 045 7877 9736.