Seuratuotteet

LCS Panthersin ry:n seuratuotteet ovat siirtyneet verkkokauppaan. Jäsenet löytävät verkkokaupan MyClubin-toimintopalkista kohdasta ”Kauppa”. Muut pääsevät verkkokauppaan alla olevasta painikkeesta ”Siirry verkkokauppaan”.

LCS-tuotteet ovat laadukkaita, hyvännäköisiä, toiminnallisia sekä tarkoitukseensa sopivia. Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi LCS Panthers ry:lle on tärkeää, että LCS-tuotteiden toimittajat tuottavat vaatteet kestävän kehityksen mukaisesti, toimivat eettisesti ja kunnioittaen sekä ihmisoikeuksia että luontoa.

LCS:n käyttämiä huolellisesti valikoituja tuotemerkkejämme ovat muunmuassa:

Russell, joka on sporttinen vaatemerkki, jonka vaatteet ovat paitsi hyvännäköisiä, myös laadukkaita. Kaikki yrityksen tehtaat ovat WRAP-sertifioituja (The Independent Worldwide Responsible Accreditation Production Program), mikä takaa tuotannon kansainvälisten eettisten sääntöjen mukaisesti. Vaatteet täyttävät myös Öko-Tex 100 -vaatimukset, eli ne eivät sisällä haitallisia materiaaleja.

Craft – tuotemerkki tunnetaan laadukkaista teknisistä urheilutekstiileistä ja muista vapaa-ajan vaatteista, joissa materiaalit, ergonomia ja design yhdistyvät optimaalisesti. Craft on sitoutunut toimimaan tarkkojen eettisten sääntöjen mukaan. Yritys kuuluu järjestöön BSCI (Business Social Compliance Initiative), joka mm. edistää lapsityövoiman, pakkotyön ja syrjinnän kieltämistä, ammatillista terveyttä ja turvallisuutta sekä ympäristön suojelua.

Clique- tuotemerkki valmistaa vaatteita sekä vapaa-aikaan että urheiluun. Clique:lla on AMFORI BSCI-jäsenyys, jonka myötä se sitoutuu työolojen jatkuvaan parantamiseen ja kehittämiseen. Kuljetusten ympäristövaikutusten vähentäminen on myös yritykselle tärkeää. Clique-vaatteet täyttävät myös Öko-Tex 100 -vaatimukset, eli ne eivät sisällä haitallisia materiaaleja.

Valikoimaa päivitetään ja uusia tuotteita otetaan mukaan, joten kannattaa seurata tuotevalikoimaa aktiivisesti.

Tilauksesta toimitetaan sähköpostiin lasku.

Tuotteiden saapumisesta ilmoitetaan sähköpostitse ja ne voi noutaa Areenalta Seuratuotemyymälän aukioloaikoina tiistaisin ja torstaisin klo 15 – 18.

Seuratuotteista saatava tuotto käytetään harrastustoiminnan tukemiseen täysimääräisenä.