Ilmoittaudu mukaan LCS kesäleirille!

LCS KESÄLEIRI TULEE JÄLLEEN!

Paljon toivottu kesäleiri järjestetään 1.-2.8. klo 9-16. Kesäleirillä on luvassa kivaa tekemistä uusien kavereiden kanssa paitsi cheerleadingin eri osa-alueiden, kuten stunttien, pyramidien ja akrobatian merkeissä, myös kesäisten aktiviteettien ja pelien parissa. Leiri toteutuu LCS Areenalla ja sen lähiympäristössä.

Mukaan voivat ilmoittautua 2005-2015 syntyneet. Kohderyhmänä ovat niin kisajoukkueurheilijat, harrastejoukkuelaiset kuin lajin ulkopuolelta tulevat. Osallistujia jaetaan lajiharjoittelussa pienempiin ryhmiin ikä- ja/tai taitotason mukaan. Lajiharjoittelussa huomioidaan osallistujien tavoitteet ja keskiössä on tekniikan hiominen ja uuden opettelu.

Leirin hinta on kahdelta päivältä 130 euroa sisältäen ohjatun toiminnan ohella kummankin päivän lounaan. Ilmoittaudu mukaan 25.7. mennessä: https://lcspanthers.myclub.fi/events/5593273

Nähdään leirillä!