Cheerleadingin oppeja työyhteisöihin – cheertuokio osaksi työhyvinvointipäivää tai vastaavaa

LCS haluaa viedä myös työyhteisöihin cheerleadingin ilosanomaa. Työelämä hyötyy tutkitusti cheerleadingin oppien hyödyntämisestä. Cheerleadingissa nojataan vahvaan yhteishenkeen, luottamukseen, onnistumiseen yhdessä, toinen toisensa tukemiseen, myönteisyyteen ja virheisiin suhtautumiseen oppimismahdollisuutena.

Tarjoamme työyhteisöille työhyvinvointipäiviin tai vastaaviin ohjelmaa, jossa ammennetaan upeasta joukkuelajista oppeja ja oivalluksia osaksi työyhteisöjen toimintaa. Cheertuokio räätälöidään aina asiakkaan toiveet huomioiden. Päivä sisältää paitsi tietoa lajista, miten jokainen työyhteisön jäsen voi sen oppeja hyödyntää tavoitteena hyvinvointi ja onnistumiset myös konkreettisia yhteistyötä ja luottamusta kehittäviä harjoitteita, jotka soveltuvat kaikille. Cheertuokiossa on myös mahdollisuus tehdä työyhteisön kannustushuuto. Cheertuokiosta saatava tuotto käytetään seuran toimintaan. Lisätietoja Henrietta Aarnikoivulta, henrietta.aarnikoivu@lcspanthers.fi.