Seurakoordinaattorin tehtävä avoinna

LCS Panthers on Päijät-Hämeen alueella toimiva urheiluseura. Seurassa on mahdollisuus harrastaa cheerleadingia ja cheertanssia ja lisäksi kilpailla cheerleadingin saralla. Seurassa harrastaa ja urheilee lähes 600 henkilöä ja toimii yli 40 valmentajaa. Kisajoukkueita on seitsemän ja harrastejoukkueita 12. Seuran kisajoukkueet ovat menestyneet erinomaisesti kisoissa. Seura toimii rakkaudesta lajiin ja toimintaa ohjaa seuran urheilijoiden, harrastajien ja huoltajien kuunteleminen. Seura on valittu vuoden 2017 urheiluseuraksi Päijät-Hämeen liikunta ja urheilu ry:n toimesta. Seuralla on käytössä oma cheerleadinghalli LCS Areena Lahdessa Sopenkorvessa.

Haemme huikeaan tiimiimme seurakoordinaattoria

Seurakoordinaattorin monipuolisiin tehtäviin kuuluvat toimistotyöt ja seuratoiminnan tukitoiminnot, joihin kuuluu muun muassa laskutus, saatavien kotiuttaminen, yhteistyö tilitoimiston kanssa taloushallinnon parissa, jäsenrekisterin hallinta ja hoito, erilaiset viestinnän tehtävät, ilmoittautumisten sekä tila- ja matkavarausten tekeminen yhteistyössä joukkueenjohtajien kanssa ja tapahtumajärjestämiseen osallistuminen. Olet osa seuratuotteiden myynti- ja hankintatiimiä. Olet myös omien vahvuuksiesi mukaan kehittämässä seuratoimintaa ja jäsenpalveluja toiminnan kasvaessa.

Toimit tiiviissä yhteistyössä seuran toiminnanjohtajan ja valmennuspäällikön kanssa. Teet yhteistyötä myös seuran valmentajien ja joukkueenjohtajien kanssa. Kaikki tekemisesi kiteytyy laadukkaan kilpaurheilun ja harrastetoiminnan tukemiseen cheerleadingin saralla.

Olet etsimämme henkilö, jos olet työtä pelkäämätön, joustava, organisointikykyinen, monipuolinen ja asiakaspalveluhenkinen tekijä. Sinulla on valmius sekä itsenäiseen työskentelyyn että tiimipelaamiseen. Arvostamme urheiluseuratoiminnan tuntemusta. Kokemus cheerleadingista ja erilaisten jäsenrekisteri-, ilmoittautumis- ja laskutusjärjestelmien käyttökokemus ja osaaminen katsotaan eduksi. Odotamme sinulta kykyä tuottaa kirjallista materiaalia ja monipuolisia ATK-taitoja.

Toivomme sinulta vähintään 2-3 vuoden kokemusta vastaavien tehtävien menestyksellisestä hoitamisesta ja soveltuvaa koulutusta. Viikoittainen työaika on 20 tuntia arkisin ajoittuen pääsääntöisesti klo 14-18 välille. Edellytämme valittavalta henkilöltä myös valmiutta ajoittaisiin ilta- ja viikonlopputöihin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät energisen lajin parissa ja koko tiimin tuen.

Mikäli kiinnostuit ja näet itsesi LCS:n seurakoordinaattorina, laitathan hakemuksesi tehtävään viimeistään 27.9. Toimita hakemuksesi palkkatoiveineen ja cv:n kera osoitteeseen henrietta.aarnikoivu@lcspanthers.fi. Kirjoita viestikenttään ”Seurakoordinaattori”. Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse toiminnanjohtaja Henrietta Aarnikoivu 12.9, 20.9 ja 24.9 klo 17-18. Henrietan tavoitat numerosta 050 514 5617. Voit myös laittaa Henrietalle sähköpostitse kysymyksiä.

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Seurakoordinaattorin tehtävä avoinna

Twin Towers Competition lipunmyynti aukeaa 6.9. klo 9

LCS järjestää kansalliset cheerleadingin ja cheertanssin syyskilpailut Lahdessa 13.10. yhteistyössä Suomen Cheerleadingliiton kanssa. Syyskilpailut kantavat tänä vuonna nimeä Twin Towers Competition. Kilpailupaikkana toimii Lahti Energia -areena (Salpausselänkatu 7, 15110 Lahti).

Lipunmyynti aukeaa torstaina 6.9. klo 9. Lippuja pääset ostamaan täältä löytyvästä tapahtumakaupasta ohjeiden mukaisesti. Lipun hinta on 3-12-vuotiaalta 15 euroa ja yli 12-vuotiaalta 20 euroa (sis. pm. 1,5€).

Paikkoja katsomossa on rajoitetusti, joten kannattaa toimia nopeasti.

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Twin Towers Competition lipunmyynti aukeaa 6.9. klo 9

Kisajoukkueet Pardalis ja Tigris täydentävät rivejään elokuun alussa

Pardalis to 2.8. klo 19-21
Tigris pe 3.8. klo 17-18.30

Ilmoittautuminen minien level 1 joukkueen (Tigris, 2005-2009 syntyneet) ja junioreiden level 3 joukkueen (Pardalis, 2002-2005 syntyneet) täydennyskarsintoihin on auennut. Ilmoittautumaan pääsee alla olevan linkin kautta:

https://goo.gl/forms/BU5Zbz9bP57gsYg22

Ilmoittautuminen sulkeutuu 31.7. klo 18 ja tämän jälkeen ilmoittautuneille lähetetään infokirje.

Tervetuloa karsimaan!

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Kisajoukkueet Pardalis ja Tigris täydentävät rivejään elokuun alussa

Harrastejoukkueisiin ilmoittautuminen auki elokuuhun

Seuran harrastejoukkueisiin ilmoittautuminen on auki aina elokuuhun saakka. Joukkueita on kaiken ikäisille niin cheerleadingin kuin cheertanssinkin puolella, lisätietoja löydät joukkueiden kuvauksista. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja useat joukkueet ovat ehtineet täyttyä jo jonoon saakka.

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään infokirje elokuussa ilmoittautumisajan päätyttyä, jolloin vahvistetaan joukkue ja toimitetaan tarkemmat tiedot harrastamiseen liittyen. Mikäli ilmoittautumiseen liittyen on kysyttävää, olethan yhteydessä ilmoittautumiset@lcspanthers.fi. Vastaamme viesteihin viikon kuluessa.

Vapaita paikkoja löytyy vielä seuraavista joukkueista. Mikäli sopivaa joukkuetta ei löydy listasta, olethan yhteydessä ilmoittautumiset-sähköpostiin. Joukkueisiin kannattaa ilmoittautua myös jonoon, sillä liikehdintää tapahtuu ennen syyskauden alkua mm. kisajoukkueiden täydennyskarsintojen myötä.

Feles, 6-8-vuotiaiden harrastejoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/910729

Manul, 9-12-vuotiaiden harrastejoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/911115

Balica, 9-12-vuotiaiden edistyneempi harrastejoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/911122 HUOM! Balican jono tullaan purkamaan seuraan perustettavan uuden harrastejoukkueen Leosin myötä, joka on Balicaa vastaava joukkue. Ilmoittauduthan siis Balican jonoon, mikäli Leos kiinnostaa. Treeniajat löytyvät täältä: http://lcspanthers.fi/harjoitusvuorot/

Pictors, +18-vuotiaiden harrastejoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/911130

Bietis, 9-12-vuotiaiden cheertanssijoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/911151

Diardis, 13-16-vuotiaiden cheertanssijoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/911149

Chaus, +17-vuotiaiden cheertanssijoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/911144

Huomioithan, että cheertanssijoukkueiden harjoitusvuorot syksylle on nyt vahvistettu.

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Harrastejoukkueisiin ilmoittautuminen auki elokuuhun

Seuralle valittu hallitus vuosikokouksessa 25.6

25.6 pidetyssä vuosikokouksessa valittiin seuralle uusi hallitus. Hallituksessa jatkavat jäseninä Veera Törmänen, Satu Hätönen ja Jonna Silenius. Uutena jäsenenä valittiin Emma Sarell. Hallituksen puheenjohtajana toimii Henrietta Aarnikoivu.
Hallitus tulee työskentelemään aktiivisesti seuratoiminnan kehittämiseksi vuosikokouksessa hyväksytyn toimintasuunnitelman mukaisesti. Rakkaudesta lajiin.
Uuden hallituksen järjestäytymiskokous on elokuussa. Työskentely sähköisillä foorumeilla aloitetaan jo aikaisemmin.

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Seuralle valittu hallitus vuosikokouksessa 25.6

Kisajoukkueiden täydennyskarsintojen uudet ajankohdat

ma 18.6. klo 17-19 Neofelis, 19-21 Leopardus
ti 19.6. klo 17-19 Attica, 19-21 Felinae
ke 20.6. klo 17-19 Lynx

Aikaisemmin lähetetyt karsintalomakkeet ovat edelleen voimassa karsintojen ajankohdan vaihtumisesta huolimatta. Karsintalomakkeen lähettäminen onnistuu aina sunnuntaihin 17.6. saakka linkin takaa: https://goo.gl/forms/XmP8ZhZUaLA1zHZA2

Tigrikseen ja Pardalikseen järjestetään täydennykset elokuun alussa.

Tervetuloa karsimaan!

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Kisajoukkueiden täydennyskarsintojen uudet ajankohdat

Ilmoittaudu mukaan kisajoukkueiden täydennyskarsintoihin!

Kiinnostaako kisajoukkueessa urheilu?
 
LCS:ssä toimii yhteensä 7 eri kisajoukkuetta kolmella eri ikätasolla. Lynxiin, Atticaan, Felinaeen, Neofelikseen ja Leopardukseen järjestetään täydennyskarsinnat viikolla 24 ja loppuihin kisajoukkueisiin (Tigris, Pardalis) elokuun alussa. Ilmoittautuminen kesäkuun täydennyskarsintoihin on käynnistynyt ja ilmoittautumaan pääset alla olevan linkin takaa:
 
 
Ilmoittautuminen sulkeutuu maanantaina 11.6. klo 23. Ilmoittautumisajan päätyttyä kaikille karsijoille lähetetään tarkemmat infot karsinnoista. Joukkue-esittelyt voit lukea täältä:
 
http://lcspanthers.fi/joukkueet/kisajoukkueet/
 
Kilpaurheilijana toimiminen joukkueessa edellyttää sitoutumista tavoitteelliseen treenaamiseen ja osassa joukkueista myös oheistreeneihin. Kisajoukkueiden treeniajankohdat syyskaudelle vahvistetaan kesäkuun aikana. Lisätietoja kisajoukkueessa urheilemisesta ja karsinnoista voi tiedustella sähköpostitse veera.tormanen@lcspanthers.fi. Tigriksen ja Pardaliksen täydennyskarsinnoista tiedotamme tarkemmin lähempänä ajankohtaa.
 
Tervetuloa karsimaan!

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Ilmoittaudu mukaan kisajoukkueiden täydennyskarsintoihin!

Tervetuloa harrastamaan syyskaudelle 2018!

Ilmoittautuminen syyskauden harrasteryhmiin on käynnistynyt. Joukkueita on kaiken ikäisille niin cheerleadingin kuin cheertanssinkin puolella. Uusina joukkueina seuraan perustetaan cheertanssiryhmät 6-8-vuotiaille sekä 12-16-vuotiaille!
 
Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Noudatathan ikärajoja ilmoittautuessasi. Lisätietoja joukkueista löydät kuvauksista. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään infokirje elokuussa ilmoittautumisajan päätyttyä, jolloin vahvistetaan joukkue ja toimitetaan tarkemmat tiedot harrastamiseen liittyen. Mikäli ilmoittautumiseen liittyen on kysyttävää, olethan yhteydessä ilmoittautumiset@lcspanthers.fi. Vastaamme viesteihin viikon kuluessa. Tervetuloa harrastamaan!
 
Uncia, 3-5-vuotiaiden harrastejoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/910728
 
Feles, 6-8-vuotiaiden harrastejoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/910729
 
Theria, 6-8-vuotiaiden edistyneempi harrastejoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/910733
 
Manul, 9-12-vuotiaiden harrastejoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/911115
 
Cattus, 9-12-vuotiaiden harrastejoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/911119
 
Balica, 9-12-vuotiaiden edistyneempi harrastejoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/911122
 
Nigripes, 13-17-vuotiaiden harrastejoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/911123
 
Pictors, +18-vuotiaiden harrastejoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/911130
 
Pardus, 6-8-vuotiaiden cheertanssijoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/911154
 
Bietis, 9-12-vuotiaiden cheertanssijoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/911151
 
Diardis, 13-16-vuotiaiden cheertanssijoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/911149
 
Chaus, +17-vuotiaiden cheertanssijoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/911144
Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Tervetuloa harrastamaan syyskaudelle 2018!

LCS Summer Camp 2018 ilmoittautuminen käynnistynyt!

Nyt se on käynnistynyt – nimittäin ilmoittautuminen LCS:n ainutlaatuiselle kesäleirille!

Leiri toteutuu 13-15.6.2018 klo 9-16 LCS Areenalla ja tervetulleita ovat 7-13 vuotiaat. Ohjelmassa kesäpelejä, cheerleadingia, cheertanssia ja uimista säävarauksella. Kolmen päivän ajan mukavaa ohjelmaa ja yhdessäoloa!
Leirin hinta on 160 euroa ja siihen sisältyy ohjelma, kolmelta päivältä lounas ja välipalat sekä upea leiripaita. Mahdollisesta vakuuttamisesta leirin ajalta osallistuja vastaa itse.
Ilmoittautuminen päättyy klo 4.6.
Ilmoittautumaan pääset alla olevasta linkistä:
https://lcspanthers.myclub.fi/flow/events/901294

Paikkoja on rajoitetusti. Lähetämme infokirjeen kaikille ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä eli 4.6 jälkeen.

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa LCS Summer Camp 2018 ilmoittautuminen käynnistynyt!

Valmentajaksi LCS:ään?

LCS Panthers ry on Päijät-Hämeen alueella toimiva noin 500 jäsentä omaava cheerleadingiin ja cheertanssiin keskittyvä urheiluseura. Seurassa toimii yhteensä 17 joukkuetta harrastetasolta SM-tason kilpasarjoihin saakka ja harrastusmahdollisuuksia löytyy aina neljävuotiaista aikuisiin. Seuran perusarvoja ovat laadukas valmennus ja rakkaus lajiin. LCS Panthers valittiin Päijät-Hämeen vuoden 2017 urheiluseuraksi.

Haemme valmentajia eri-ikäisten harraste- ja kilpajoukkueisiin syyskaudelle 2018. Seuramme valmentajana kuulut lähes 50 valmentajan yhteisöön, jossa jaetaan kokemuksia, osaamista ja tuetaan valmentajakavereita yli joukkuerajojen. Valmentajaksi voit hakea vähäiselläkin kokemuksella, sillä seura tarjoaa valmentajille tukea ja koulutusta. Lisäksi valmentajat saavat valmentajapaketin, joka sisältää seuratuotteita sekä valmentajan käsikirjan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen veera.tormanen@lcspanthers.fi 15.5. mennessä. Kerrothan hakemuksessasi lajitaustastasi ja mahdollisesta aiemmasta valmennus- ja työkokemuksestasi sekä miksi haluat toimia valmentajana LCS:ssä. Lisätietoja antaa valmennuspäällikkö Veera Törmänen sähköpostitse tai puhelimitse 040 182 6381.

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Valmentajaksi LCS:ään?