Kisajoukkueeseen 2019?

Kisajoukkueiden karsintainfo liitteineen on julkaistu seuran jäsenille myClubissa. Mikäli tulet seuran ulkopuolelta ja olet kiinnostunut karsimaan johonkin kisajoukkueeseen, olethan yhteydessä veera.tormanen (a) lcspanthers.fi.

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Kisajoukkueeseen 2019?

Harrastejoukkueisiin ilmoittautuminen kevätkaudelle 2019

Harrastejoukkueisiin ilmoittautuminen kevätkaudelle 2019 on auennut. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tammikuun ensimmäisellä viikolla vahvistus joukkuepaikasta sekä infokirje.

Uncia, 3-5-vuotiaat: https://lcspanthers.myclub.fi/events/1181125?pagination%5Bper%5D=1000&pagination%5Bpage%5D=1

Feles, 6-8-vuotiaat: https://lcspanthers.myclub.fi/events/1181118?pagination%5Bper%5D=1000&pagination%5Bpage%5D=1

Manx, 6-8-vuotiaat (edistyneet): https://lcspanthers.myclub.fi/events/1181113?pagination%5Bper%5D=1000&pagination%5Bpage%5D=1

Theria, 6-8-vuotiaat (edistyneet): https://lcspanthers.myclub.fi/events/1181110?pagination%5Bper%5D=1000&pagination%5Bpage%5D=1

Manul, 9-12-vuotiaat: https://lcspanthers.myclub.fi/events/1181099?pagination%5Bper%5D=1000&pagination%5Bpage%5D=1

Cattus, 9-12-vuotiaat: https://lcspanthers.myclub.fi/events/1181096?pagination%5Bper%5D=1000&pagination%5Bpage%5D=1

Leos, 9-12-vuotiaat (edistyneet): https://lcspanthers.myclub.fi/events/1181083?pagination%5Bper%5D=1000&pagination%5Bpage%5D=1

Nigripes, 13-17-vuotiaat: https://lcspanthers.myclub.fi/events/1181089?pagination%5Bper%5D=1000&pagination%5Bpage%5D=1

Pictors, +18-vuotiaat: https://lcspanthers.myclub.fi/events/1180838?pagination%5Bper%5D=1000&pagination%5Bpage%5D=1

Bietis, cheertanssin 8-13-vuotiaat: https://lcspanthers.myclub.fi/events/1181132?pagination%5Bper%5D=1000&pagination%5Bpage%5D=1

Chaus, cheertanssin +14-vuotiaat ja aikuiset: https://lcspanthers.myclub.fi/events/1181133?pagination%5Bper%5D=1000&pagination%5Bpage%5D=1

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Harrastejoukkueisiin ilmoittautuminen kevätkaudelle 2019

Oletko etsimämme huippuosaaja?

LCS Panthers on Päijät-Hämeen alueella toimiva cheerleadingiin ja cheertanssiin keskittyvä, 600 jäsentä omaava urheiluseura. Harrastusmahdollisuuksia löytyy 3-vuotiaista aikuisiin, harrastetasolta aina SM-tason kilpasarjoihin saakka. Seuran toiminnan perusarvoja ovat laadukas valmennus ja toimivat puitteet.

Etsimme tiimiimme cheerleadingin edustustason kokeneita ja osaavia valmentajia, cheertanssivalmentajia sekä akrobatia- ja fysiikkavalmentajaa.

Cheerleadingvalmentaja

Etsimämme edustustason valmentaja omaa kokemusta ja näkemystä level 3, 5 ja/tai 6 joukkueiden valmennuksesta ja lajitaidoista. Odotamme kunnianhimoista, määrätietoista ja kehittymishakuista otetta valmennustyöhön.

Cheertanssivalmentaja

Cheertanssivalmennuksen saralla etsimme sekä kokeneita lajiosaajia että uusia apuvalmentajia kehittämään seuran cheertanssitoimintaa. Tällä hetkellä seuralla on cheertanssijoukkueita harrastetasolla.

Akrobatia- ja fysiikkavalmentaja

Akrobatia- ja fysiikkavalmentajalta odotamme laajaa ja monipuolista kokemusta akrobatian saralla sekä kykyä kehittää tehokkaasti eri-ikäisten akrobatiataitoja. Fysiikkavalmennukseen soveltuva koulutus katsotaan eduksi.

LCSläisenä olet osa huipputiimiä, jossa jaetaan kokemuksia ja osaamista yli joukkuerajojen.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 5.12. mennessä osoitteeseen veera.tormanen@lcspanthers.fi. Lisätietoja antaa valmennuspäällikkö Veera Törmänen sähköpostitse tai puhelimitse 040 182 6381.

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Oletko etsimämme huippuosaaja?

Pysy kuulolla – valmentajia ja akro- ja fysiikkavalmentaja

Tiistaina 26.11 avataan valmentajahaku. Lisäksi avautuu akro- ja fysiikkavalmentajan tehtävä. Työtä huippuseurassa – ehdottomasti!

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Pysy kuulolla – valmentajia ja akro- ja fysiikkavalmentaja

Valmennuspäällikön tehtävä avoinna

Tule LCS:n valmennuspäälliköksi!

Haemme reipasta ja yhteistyökykyistä valmennuspäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan, osa-aikaiseen työsuhteeseen (20-25 t/viikko) vastaamaan seuramme valmennuksen operatiivisen toiminnan johtamisesta, valmennuksen kehittämisestä sekä seuran yleisistä hallinnollisista asioista yhteistyössä seuran toisen valmennuspäällikön kanssa.

Päivittäisiin tehtäviisi valmennuspäällikkönä kuuluu joukkueiden harjoituksissa mukana oleminen, kausisuunnitelmien ja raporttien teon johtaminen, kisaohjelmien suunnitteluun osallistuminen, seuran yhteisten leirien, tapahtumien ja kurssien järjestäminen, kilpailuilmoittautumisten hoitaminen, hallivuorojen suunnittelu ja organisointi, koulutusten järjestäminen sekä muut yleiset valmennukseen liittyvät hallinnolliset ja operatiiviset tehtävät. Valmennuspäällikön tehtävän muotoutumisessa huomioidaan hakijan kokemus ja vahvuudet.

Tehtäviisi kuuluu myös seuran yleisiä hallinnollisia toimistotehtäviä, kuten jäsenrekisterin ylläpito, laskutus, yhteistyö tilitoimiston kanssa ym. seuratoimintaan liittyvät tehtävät. Tässä toimit tiiviissä yhteistyössä toiminnanjohtajan kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään kasvavan lajin valmennusta ja viemään seuratoimintaa eteenpäin vahvasti kasvavassa, kehittyvässä ja tavoitteellisessa seurassa.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää vahvaa lajiosaamista ja valmennuskokemusta. Urheilu- ja seuratoiminnan tuntemus ja kokemus ovat edellytys tehtävän menestykselliselle hoitamiselle. Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää myös hyviä vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä, halukkuutta ja mahdollisuutta työskennellä iltaisin ja tarpeen mukaan viikonloppuisin, kykyä itsenäisiin ja nopeisiin päätöksiin ja kykyä toimia esimerkkinä ja tukena seuran valmentajille.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen henrietta.aarnikoivu@lcspanthers.fi viimeistään 7.12. Kutsumme sopivia henkilöitä haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Valmennuspäällikön tehtävä avoinna

LCS Panthersin valmentajaksi?

LCS Panthers ry on Päijät-Hämeen alueella toimiva noin 600 jäsenen cheerleadingiin ja cheertanssiin keskittyvä urheiluseura. Seurassa toimii yhteensä 19 joukkuetta harrastetasolta SM-tason kilpasarjoihin saakka. Harrastusmahdollisuuksia löytyy aina kolmevuotiaista aikuisiin. Seuran perusarvoja ovat laadukas valmennus ja rakkaus lajiin. LCS Panthers valittiin Päijät-Hämeen vuoden 2017 urheiluseuraksi.

Haemme päävalmentajia, valmentajia ja apuvalmentajia eri-ikäisten harraste- ja kilpajoukkueisiin kevätkaudelle 2019. Valmentajia haetaan sekä cheerleadingin että cheertanssin puolelle. Seuramme valmentajana kuulut valmentajien yhteisöön, jossa jaetaan kokemuksia, osaamista ja tuetaan valmentajakavereita yli joukkuerajojen.

Valmentajaksi voit hakea vähäiselläkin kokemuksella, sillä seura tarjoaa valmentajille tukea ja koulutusta. Valmentajat saavat valmentajapaketin, joka sisältää seuratuotteita sekä valmentajan käsikirjan. Cheertanssivalmentajaksi hakeminen ei edellytä aiempaa kokemusta lajista, sillä koulutamme sinut tähän Päijät-Hämeessä uuteen lajiin.

Kisajoukkueiden valmentajille ja harrastejoukkueiden päävalmentajille maksamme työkorvauksen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen veera.tormanen@lcspanthers.fi 19.11. mennessä. Kerrothan hakemuksessasi lajitaustastasi ja mahdollisesta aiemmasta valmennus- ja työkokemuksestasi sekä miksi haluat toimia valmentajana LCS:ssä.
Lisätietoja antaa valmennuspäällikkö Veera Törmänen sähköpostitse tai puhelimitse 040 182 6381.

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa LCS Panthersin valmentajaksi?

Seurakoordinaattorin tehtävä avoinna

LCS Panthers on Päijät-Hämeen alueella toimiva urheiluseura. Seurassa on mahdollisuus harrastaa cheerleadingia ja cheertanssia ja lisäksi kilpailla cheerleadingin saralla. Seurassa harrastaa ja urheilee lähes 600 henkilöä ja toimii yli 40 valmentajaa. Kisajoukkueita on seitsemän ja harrastejoukkueita 12. Seuran kisajoukkueet ovat menestyneet erinomaisesti kisoissa. Seura toimii rakkaudesta lajiin ja toimintaa ohjaa seuran urheilijoiden, harrastajien ja huoltajien kuunteleminen. Seura on valittu vuoden 2017 urheiluseuraksi Päijät-Hämeen liikunta ja urheilu ry:n toimesta. Seuralla on käytössä oma cheerleadinghalli LCS Areena Lahdessa Sopenkorvessa.

Haemme huikeaan tiimiimme seurakoordinaattoria

Seurakoordinaattorin monipuolisiin tehtäviin kuuluvat toimistotyöt ja seuratoiminnan tukitoiminnot, joihin kuuluu muun muassa laskutus, saatavien kotiuttaminen, yhteistyö tilitoimiston kanssa taloushallinnon parissa, jäsenrekisterin hallinta ja hoito, erilaiset viestinnän tehtävät, ilmoittautumisten sekä tila- ja matkavarausten tekeminen yhteistyössä joukkueenjohtajien kanssa ja tapahtumajärjestämiseen osallistuminen. Olet osa seuratuotteiden myynti- ja hankintatiimiä. Olet myös omien vahvuuksiesi mukaan kehittämässä seuratoimintaa ja jäsenpalveluja toiminnan kasvaessa.

Toimit tiiviissä yhteistyössä seuran toiminnanjohtajan ja valmennuspäällikön kanssa. Teet yhteistyötä myös seuran valmentajien ja joukkueenjohtajien kanssa. Kaikki tekemisesi kiteytyy laadukkaan kilpaurheilun ja harrastetoiminnan tukemiseen cheerleadingin saralla.

Olet etsimämme henkilö, jos olet työtä pelkäämätön, joustava, organisointikykyinen, monipuolinen ja asiakaspalveluhenkinen tekijä. Sinulla on valmius sekä itsenäiseen työskentelyyn että tiimipelaamiseen. Arvostamme urheiluseuratoiminnan tuntemusta. Kokemus cheerleadingista ja erilaisten jäsenrekisteri-, ilmoittautumis- ja laskutusjärjestelmien käyttökokemus ja osaaminen katsotaan eduksi. Odotamme sinulta kykyä tuottaa kirjallista materiaalia ja monipuolisia ATK-taitoja.

Toivomme sinulta vähintään 2-3 vuoden kokemusta vastaavien tehtävien menestyksellisestä hoitamisesta ja soveltuvaa koulutusta. Viikoittainen työaika on 20 tuntia arkisin ajoittuen pääsääntöisesti klo 14-18 välille. Edellytämme valittavalta henkilöltä myös valmiutta ajoittaisiin ilta- ja viikonlopputöihin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät energisen lajin parissa ja koko tiimin tuen.

Mikäli kiinnostuit ja näet itsesi LCS:n seurakoordinaattorina, laitathan hakemuksesi tehtävään viimeistään 27.9. Toimita hakemuksesi palkkatoiveineen ja cv:n kera osoitteeseen henrietta.aarnikoivu@lcspanthers.fi. Kirjoita viestikenttään ”Seurakoordinaattori”. Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse toiminnanjohtaja Henrietta Aarnikoivu 12.9, 20.9 ja 24.9 klo 17-18. Henrietan tavoitat numerosta 050 514 5617. Voit myös laittaa Henrietalle sähköpostitse kysymyksiä.

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Seurakoordinaattorin tehtävä avoinna

Twin Towers Competition lipunmyynti aukeaa 6.9. klo 9

LCS järjestää kansalliset cheerleadingin ja cheertanssin syyskilpailut Lahdessa 13.10. yhteistyössä Suomen Cheerleadingliiton kanssa. Syyskilpailut kantavat tänä vuonna nimeä Twin Towers Competition. Kilpailupaikkana toimii Lahti Energia -areena (Salpausselänkatu 7, 15110 Lahti).

Lipunmyynti aukeaa torstaina 6.9. klo 9. Lippuja pääset ostamaan täältä löytyvästä tapahtumakaupasta ohjeiden mukaisesti. Lipun hinta on 3-12-vuotiaalta 15 euroa ja yli 12-vuotiaalta 20 euroa (sis. pm. 1,5€).

Paikkoja katsomossa on rajoitetusti, joten kannattaa toimia nopeasti.

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Twin Towers Competition lipunmyynti aukeaa 6.9. klo 9

Kisajoukkueet Pardalis ja Tigris täydentävät rivejään elokuun alussa

Pardalis to 2.8. klo 19-21
Tigris pe 3.8. klo 17-18.30

Ilmoittautuminen minien level 1 joukkueen (Tigris, 2005-2009 syntyneet) ja junioreiden level 3 joukkueen (Pardalis, 2002-2005 syntyneet) täydennyskarsintoihin on auennut. Ilmoittautumaan pääsee alla olevan linkin kautta:

https://goo.gl/forms/BU5Zbz9bP57gsYg22

Ilmoittautuminen sulkeutuu 31.7. klo 18 ja tämän jälkeen ilmoittautuneille lähetetään infokirje.

Tervetuloa karsimaan!

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Kisajoukkueet Pardalis ja Tigris täydentävät rivejään elokuun alussa

Harrastejoukkueisiin ilmoittautuminen auki elokuuhun

Seuran harrastejoukkueisiin ilmoittautuminen on auki aina elokuuhun saakka. Joukkueita on kaiken ikäisille niin cheerleadingin kuin cheertanssinkin puolella, lisätietoja löydät joukkueiden kuvauksista. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja useat joukkueet ovat ehtineet täyttyä jo jonoon saakka.

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään infokirje elokuussa ilmoittautumisajan päätyttyä, jolloin vahvistetaan joukkue ja toimitetaan tarkemmat tiedot harrastamiseen liittyen. Mikäli ilmoittautumiseen liittyen on kysyttävää, olethan yhteydessä ilmoittautumiset@lcspanthers.fi. Vastaamme viesteihin viikon kuluessa.

Vapaita paikkoja löytyy vielä seuraavista joukkueista. Mikäli sopivaa joukkuetta ei löydy listasta, olethan yhteydessä ilmoittautumiset-sähköpostiin. Joukkueisiin kannattaa ilmoittautua myös jonoon, sillä liikehdintää tapahtuu ennen syyskauden alkua mm. kisajoukkueiden täydennyskarsintojen myötä.

Feles, 6-8-vuotiaiden harrastejoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/910729

Manul, 9-12-vuotiaiden harrastejoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/911115

Balica, 9-12-vuotiaiden edistyneempi harrastejoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/911122 HUOM! Balican jono tullaan purkamaan seuraan perustettavan uuden harrastejoukkueen Leosin myötä, joka on Balicaa vastaava joukkue. Ilmoittauduthan siis Balican jonoon, mikäli Leos kiinnostaa. Treeniajat löytyvät täältä: http://lcspanthers.fi/harjoitusvuorot/

Pictors, +18-vuotiaiden harrastejoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/911130

Bietis, 9-12-vuotiaiden cheertanssijoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/911151

Diardis, 13-16-vuotiaiden cheertanssijoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/911149

Chaus, +17-vuotiaiden cheertanssijoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/911144

Huomioithan, että cheertanssijoukkueiden harjoitusvuorot syksylle on nyt vahvistettu.

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Harrastejoukkueisiin ilmoittautuminen auki elokuuhun