Ilmoittaudu mukaan kisajoukkueiden täydennyskarsintoihin!

Kiinnostaako kisajoukkueessa urheilu?
 
LCS:ssä toimii yhteensä 7 eri kisajoukkuetta kolmella eri ikätasolla. Lynxiin, Atticaan, Felinaeen, Neofelikseen ja Leopardukseen järjestetään täydennyskarsinnat viikolla 24 ja loppuihin kisajoukkueisiin (Tigris, Pardalis) elokuun alussa. Ilmoittautuminen kesäkuun täydennyskarsintoihin on käynnistynyt ja ilmoittautumaan pääset alla olevan linkin takaa:
 
 
Ilmoittautuminen sulkeutuu maanantaina 11.6. klo 23. Ilmoittautumisajan päätyttyä kaikille karsijoille lähetetään tarkemmat infot karsinnoista. Joukkue-esittelyt voit lukea täältä:
 
http://lcspanthers.fi/joukkueet/kisajoukkueet/
 
Kilpaurheilijana toimiminen joukkueessa edellyttää sitoutumista tavoitteelliseen treenaamiseen ja osassa joukkueista myös oheistreeneihin. Kisajoukkueiden treeniajankohdat syyskaudelle vahvistetaan kesäkuun aikana. Lisätietoja kisajoukkueessa urheilemisesta ja karsinnoista voi tiedustella sähköpostitse veera.tormanen@lcspanthers.fi. Tigriksen ja Pardaliksen täydennyskarsinnoista tiedotamme tarkemmin lähempänä ajankohtaa.
 
Tervetuloa karsimaan!

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Ilmoittaudu mukaan kisajoukkueiden täydennyskarsintoihin!

Tervetuloa harrastamaan syyskaudelle 2018!

Ilmoittautuminen syyskauden harrasteryhmiin on käynnistynyt. Joukkueita on kaiken ikäisille niin cheerleadingin kuin cheertanssinkin puolella. Uusina joukkueina seuraan perustetaan cheertanssiryhmät 6-8-vuotiaille sekä 12-16-vuotiaille!
 
Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Noudatathan ikärajoja ilmoittautuessasi. Lisätietoja joukkueista löydät kuvauksista. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään infokirje elokuussa ilmoittautumisajan päätyttyä, jolloin vahvistetaan joukkue ja toimitetaan tarkemmat tiedot harrastamiseen liittyen. Mikäli ilmoittautumiseen liittyen on kysyttävää, olethan yhteydessä ilmoittautumiset@lcspanthers.fi. Vastaamme viesteihin viikon kuluessa. Tervetuloa harrastamaan!
 
Uncia, 3-5-vuotiaiden harrastejoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/910728
 
Feles, 6-8-vuotiaiden harrastejoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/910729
 
Theria, 6-8-vuotiaiden edistyneempi harrastejoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/910733
 
Manul, 9-12-vuotiaiden harrastejoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/911115
 
Cattus, 9-12-vuotiaiden harrastejoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/911119
 
Balica, 9-12-vuotiaiden edistyneempi harrastejoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/911122
 
Nigripes, 13-17-vuotiaiden harrastejoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/911123
 
Pictors, +18-vuotiaiden harrastejoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/911130
 
Pardus, 6-8-vuotiaiden cheertanssijoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/911154
 
Bietis, 9-12-vuotiaiden cheertanssijoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/911151
 
Diardis, 13-16-vuotiaiden cheertanssijoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/911149
 
Chaus, +17-vuotiaiden cheertanssijoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/911144
Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Tervetuloa harrastamaan syyskaudelle 2018!

LCS Summer Camp 2018 ilmoittautuminen käynnistynyt!

Nyt se on käynnistynyt – nimittäin ilmoittautuminen LCS:n ainutlaatuiselle kesäleirille!

Leiri toteutuu 13-15.6.2018 klo 9-16 LCS Areenalla ja tervetulleita ovat 7-13 vuotiaat. Ohjelmassa kesäpelejä, cheerleadingia, cheertanssia ja uimista säävarauksella. Kolmen päivän ajan mukavaa ohjelmaa ja yhdessäoloa!
Leirin hinta on 160 euroa ja siihen sisältyy ohjelma, kolmelta päivältä lounas ja välipalat sekä upea leiripaita. Mahdollisesta vakuuttamisesta leirin ajalta osallistuja vastaa itse.
Ilmoittautuminen päättyy klo 4.6.
Ilmoittautumaan pääset alla olevasta linkistä:
https://lcspanthers.myclub.fi/flow/events/901294

Paikkoja on rajoitetusti. Lähetämme infokirjeen kaikille ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä eli 4.6 jälkeen.

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa LCS Summer Camp 2018 ilmoittautuminen käynnistynyt!

Valmentajaksi LCS:ään?

LCS Panthers ry on Päijät-Hämeen alueella toimiva noin 500 jäsentä omaava cheerleadingiin ja cheertanssiin keskittyvä urheiluseura. Seurassa toimii yhteensä 17 joukkuetta harrastetasolta SM-tason kilpasarjoihin saakka ja harrastusmahdollisuuksia löytyy aina neljävuotiaista aikuisiin. Seuran perusarvoja ovat laadukas valmennus ja rakkaus lajiin. LCS Panthers valittiin Päijät-Hämeen vuoden 2017 urheiluseuraksi.

Haemme valmentajia eri-ikäisten harraste- ja kilpajoukkueisiin syyskaudelle 2018. Seuramme valmentajana kuulut lähes 50 valmentajan yhteisöön, jossa jaetaan kokemuksia, osaamista ja tuetaan valmentajakavereita yli joukkuerajojen. Valmentajaksi voit hakea vähäiselläkin kokemuksella, sillä seura tarjoaa valmentajille tukea ja koulutusta. Lisäksi valmentajat saavat valmentajapaketin, joka sisältää seuratuotteita sekä valmentajan käsikirjan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen veera.tormanen@lcspanthers.fi 15.5. mennessä. Kerrothan hakemuksessasi lajitaustastasi ja mahdollisesta aiemmasta valmennus- ja työkokemuksestasi sekä miksi haluat toimia valmentajana LCS:ssä. Lisätietoja antaa valmennuspäällikkö Veera Törmänen sähköpostitse tai puhelimitse 040 182 6381.

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Valmentajaksi LCS:ään?

LCS etsii cheertanssivastaavaa huipputiimiin!

LCS Panthers ry on Päijät-Hämeen alueella toimiva cheerleadingiin ja cheertanssiin keskittyvä seura, jossa on noin 500 harrastajaa. Keskeisessä roolissa ovat laadukas valmennus ja toimivat puitteet. Toimintaamme siivittää ”rakkaus lajiin”. LCS Panthers palkittiin Päijät-Hämeen vuoden urheiluseurana 2017.

Cheertanssi on kilpacheerleadingin mukaansa tempaiseva sisarlaji, joka nimensä mukaisesti painottuu tanssiin. Kyseessä on näyttävä ja monipuolinen joukkuelaji.

Etsimme seuraan cheertanssivastaavaa. Tehtävänäsi on toimia cheertanssitoiminnan kehittäjänä osa-aikaisesti noin 10 tuntia kuukaudessa. Odotamme sinulta aktiivista otetta, halua kehittyä ja kehittää sekä kykyä toimia ryhmässä. Aiempi lajikokemus ei ole välttämätöntä, mutta valmennuskokemus erilaisista tanssilajeista ja/tai cheerleadingistä on edellytys.

Cheertanssivastaavana pääset työskentelemään innostavassa ilmapiirissä kasvavassa ja kehittyvässä seurassa. Tarjoamme myös seuran tuen sekä koulutusta tehtävääsi. Cheertanssivastaavan tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus toiminnanjohtaja Henrietta Aarnikoivulle henrietta.aarnikoivu@lcspanthers.fi 16.4 mennessä. Lisätietoja antaa Henrietta Aarnikoivu edellä mainitun osoitteen kautta tai p. 050 514 5617.

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa LCS etsii cheertanssivastaavaa huipputiimiin!

Cheertanssivalmentajaksi LCS:ään?

LCS Panthers ry on Päijät-Hämeen alueella toimiva cheerleadingiin ja cheertanssiin keskittyvä seura, jossa on noin 500 harrastajaa. Keskeisessä roolissa ovat laadukas valmennus ja toimivat puitteet. Toimintaamme siivittää ”rakkaus lajiin”. LCS Panthers palkittiin Päijät-Hämeen vuoden urheiluseurana 2017.

Cheertanssi on kilpacheerleadingin mukaansa tempaiseva sisarlaji, joka nimensä mukaisesti painottuu tanssiin. Lajille tyypillisiä ovat piruetit, hypyt, jalanheitot ja tanssinostot. Kyseessä on näyttävä ja monipuolinen joukkuelaji.

Etsimme cheertanssin valmennustiimiin lisää valmentajia. Odotamme sinulta halua kehittyä ja kehittää sekä kykyä toimia ryhmässä. Aiempi valmennus- tai lajikokemus ei ole välttämätöntä, vaan koulutamme sinut tehtävääsi. Tarjoamme seuran sekä noin 50 valmentajasta koostuvan yhteisön tuen sekä valmentajapaketin. Valmentajan tulee olla 15 vuotta täyttänyt.

Etsimme valmentajia eri-ikäisten 1-2 kertaa viikossa harjoitteleviin ryhmiin syksystä 2018 eteenpäin, mutta mahdollisuuksien mukaan pääset perehtymään lajiin ja/tai valmentamiseen jo kevään kuluessa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus valmennuspäällikölle veera.tormanen@lcspanthers.fi 31.3. mennessä. Lisätietoja antaa Veera Törmänen edellä mainitun osoitteen kautta tai p. 040 182 6381.

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Cheertanssivalmentajaksi LCS:ään?

LCS Panthers on vuoden urheiluseura 2017

LCS Panthers valittiin Päijät-Hämeen Urheilugaalassa vuoden 2017 urheiluseuraksi.

Perusteluina palkitsemiselle ovat laadukas toiminta, hyvä hallintotapa sekä kilpailullinen ja muu menestys. Vuoden urheiluseura tarjoaa monipuolisesti mahdollisuuksia olla mukana urheilemassa ja liikkumassa. Muita perusteita ovat mm. aktiivinen, yhteistyökykyinen ja rohkea verkostojen rakentaminen sekä vapaaehtoistyön tukeminen ja kannustaminen ja vahva yhteisöllisyys.

 

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa LCS Panthers on vuoden urheiluseura 2017

Tervetuloa akroleirille 17.2 klo 14.30-17.30

Kaikilla 8-vuotta täyttäneillä on mahdollisuus osallistua 17.2 pidettävälle akroleirille. Akroleirille ei ole yläikärajaa. Tervetulleita ovat kaikki akrosta innostuneet, akrosta jo kokemusta omaavat, ja myös ne, joilla ei ole aiempaa akrokokemusta. Osallistujat jaetaan tasoryhmiin, joten jokainen pääsee harjoittelemaan oman taitotasonsa mukaisesti.

Ilmoittautuminen on avoinna siten, että viimeinen ilmoittautumispäivä on 12.2. 13.2 laitamme kaikille ilmoittautuneille vahvistuksen/infokirjeen. Leirille ilmoittautuminen on sitova. Leirin hinta on 40 euroa. Lasku lähtee ilmoittautumisen yhteydessä ja eräpäivä on 19.2.

Alla olevasta linkistä pääset ilmoittautumaan:
https://lcspanthers.myclub.fi/flow/events/804793

Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa toimia nopeasti.

Nähdään huikealla leirillä.

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Tervetuloa akroleirille 17.2 klo 14.30-17.30

HARRASTEJOUKKUEISIIN ILMOITTAUTUMINEN KEVÄT 2018

Ilmoittautuminen kevään harrasteryhmiin käynnistyy. Ilmoittautua voit Unciaan (3-5 -vuotiaat), Felekseen ja Theriaan (6-8-vuotiaat), Cattukseen ja Balicaan (8-12 -vuotiaat), Nigripesiin 12-17-vuotiaat ja Pictorsiin (aikuiset + 18 v.)

Felekseen ja Cattukseen kannustamme ilmoittautumaan ensisijaisesti niiden, joilla ei ole aiempaa lajikokemusta. Theriaan suositamme ilmoittautumaan niiden, joilla on vähintään yksi kokonainen kausi lajitaustaa (n. 6 kk). Balicaan pyydämme ensisijaisesti ilmoittautumaan niiden, joilla on noin vuosi tai enemmän lajikokemusta.
Huomioithan, että ryhmän ollessa täynnä siirtyy harrastaja jonoon. Tilanne saattaa muuttua jo ennen kauden alkua tai kauden alkaessa, joten jonossa olevallekin voi vapautua paikka. Jonoa puretaan sitä mukaa kun paikkoja vapautuu ja jonossa oleville ilmoitetaan vapautuvista paikoista.

Seura voi tehdä tehdä muutoksia joukkueisiin huomioiden ikärajat ja joukkueen koko. Kaikille paikan saaneille laitetaan infokirje tammikuun ensimmäisellä viikolla.

Ilmoittautumaan pääset alla olevasta linkistä. Ilmoittautuminen avautuu 27.11 klo 9.00.

https://lcspanthers.myclub.fi/flow/events/public

Mikäli ilmoittautumisiin liittyen on kysyttävää, laitathan kysymyksesi osoitteeseen ilmoittautumiset(ät)lcspanthers.fi. Vastaamme kyselyihin viikon sisällä niiden saapumisesta.

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa HARRASTEJOUKKUEISIIN ILMOITTAUTUMINEN KEVÄT 2018

Karsinnat kilpaileviin joukkueisiin vuodelle 2018

Karsinnat seuramme kaikkiin kilpaileviin joukkueisiin vuodelle 2018 järjestetään 18.12. ja 20.12. Karsintainfo ja muut karsimista ja kilpajoukkueessa urheilemista koskevat dokumentit ovat seuran jäsenten nähtävillä myClubissa. Myös seuran ulkopuoliset ovat tervetulleita karsimaan. Lisätietoja karsinnoista saat tiedustelemalla sähköpostitse veera.tormanen@lcspanthers.fi.

Tervetuloa karsimaan!

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Karsinnat kilpaileviin joukkueisiin vuodelle 2018