Uutiset

Valmentajaksi LCS:aan?

LCS Panthers ry on Päijät-Hämeen alueella toimiva noin 700 jäsenen cheerleadingiin ja cheertanssiin keskittyvä urheiluseura. LCS:lla on toimipisteet Lahdessa, Asikkalassa ja Heinolassa. Seurassa toimii yhteensä 28 joukkuetta harrastetasolta SM-tasolle saakka. Harrastaa voi aina 3-vuotiaista lukien. Seuran perusarvoja ovat laadukas valmennus ja rakkaus lajiin. LCS Panthers valittiin Päijät-Hämeen vuoden 2017 urheiluseuraksi. Seuran kisajoukkueet ovat saavuttaneet runsaasti kilpailumenestystä.

Haetaan valmentajia harrastetasolle, cheertanssille sekä level 1-3 kisajoukkueille

Haemme päävalmentajia, valmentajia ja apuvalmentajia eri-ikäisten harraste- ja kisajoukkueisiin kevätkaudelle 2021. Valmentajia haetaan sekä cheerleadingin että cheertanssin puolelle, Lahdessa, Asikkalassa sekä Heinolassa toimiville joukkueille. Seuramme valmentajana kuulut valmentajien yhteisöön, jossa jaetaan kokemuksia, osaamista ja tuetaan valmentajakavereita yli joukkuerajojen.

Valmentajaksi voit hakea vähäiselläkin kokemuksella, sillä seura tarjoaa valmentajille tukea ja koulutusta. Valmentajat saavat valmentajapaketin, joka sisältää seuratuotteita sekä valmentajan käsikirjan. Cheertanssivalmentajaksi hakeminen ei edellytä aiempaa kokemusta lajista, sillä koulutamme sinut lajiin. Kisajoukkueiden valmentajille ja harrastejoukkueiden päävalmentajille maksamme työkorvauksen. Valmentajaksi voi hakea 14 vuotta täytettyään.

Haetaan level 4-5 valmentajia

Erityisesti haemme kokenutta level 4-5 valmentajaa valmentamaan 3-4 kertaa viikossa Lahdessa. Palkkaus sopimuksen mukaan, ilmoitathan palkkatoiveesi hakemuksen yhteydessä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen veera.tormanen@lcspanthers.fi 30.11. mennessä. Kerrothan hakemuksessasi lajitaustastasi ja mahdollisesta aiemmasta valmennus- ja työkokemuksestasi sekä miksi haluat toimia valmentajana LCS:ssä. Ilmoitathan hakemuksen yhteydessä, haetko valmentajaksi Lahteen, Asikkalaan vai Heinolaan. Lisätietoja antaa valmennuspäällikkö Veera Törmänen sähköpostitse tai puhelimitse 045 7877 9736.

Vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikunnan harrastuksen tueksi avustusta

Aluehallintovirasto on myöntänyt Lahden kaupungille/liikuntatoimelle vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikunnan harrastuksen tukemiseksi avustusta. Liikuntatoimi on hakemuksesta myöntänyt 3400 euroa LCS Panthersille vähävaraisten lasten ja nuorten liikunnan harrastuksen tukemiseksi.

Avustusta voivat seuralta hakea Lahdessa asuvat vähävaraiset perheet 7-15 -vuotiaiden harrastajien ja kilpaurheilijoiden syyskauden kausimaksuun.

Avustusta haetaan vapaamuotoisella hakemuksella laittamalla sähköpostia hallitus@lcspanthers.fi osoitteeseen 1.9 mennessä. Hakuajan päätyttyä tulevia hakemuksia ei käsitellä. Avustushakemuksen käsittelee luottamuksellisesti seuran hallitus ja päätöksestä ilmoitetaan hakijalle 15.9 mennessä. Tuki jaetaan harkinnanvaraisesti ja tapauskohtaisesti. Hallitus voi tarvittaessa pyytää lisätietoja hakijoilta. Tukea voivat hakea kaikki toiminnassa jo mukana olevat tai uudet jäsenet.

Tuen saajille palautetaan mahdollisesti maksettu kausimaksu. Mikäli haet tukea ja kausimaksu ei ole vielä erääntynyt voit pyytää eräpäivän siirtoa ajankohtaan 15.9 osoitteesta laskutus@lcspanthers.fi.

Lahdessa 10.8.2020

LCS Panthers hallitus

Ilmoittaudu mukaan akrobatia- ja stunttileirille

LCS järjestää akrobatia- ja stunttileirin lauantaina 1.8. klo 14-18. Leirille ovat tervetulleita 8-14-vuotiaat lajitaustaa omaavat ja uudet harrastajat. Leirillä osallistujat jaetaan tasoryhmiin akrobatiaa ja stuntteja varten. Halutessaan mukaan voi ilmoittautua myös oman, valmiin stunttiryhmän kanssa.

Leirin hinta on 45 euroa. Leirin tuotot käytetään seuran toiminnan ylläpitämiseen. Ilmoittaudu mukaan 27.7. mennessä myClubissa: https://lcspanthers.myclub.fi/events/2202387 Toimitamme kaikille ilmoittautuneille leiri-infon ilmoittautumisajan päätyttyä. Nähdään leirillä!

LCS Panthers ry:n sääntömääräinen vuosikokous 27.6 klo 13-14.30

Kokouskutsu

Tervetuloa seuran jäsenet LCS Panthers ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen 27.6 klo 13-14.30. Kokous pidetään LCS Areenalla osoitteessa Sopenkorvenkatu 9, Lahti. Koronan synnyttämän poikkeustilanteen johdosta, kokoontumisrajoitukset kokoukseen pyydetään ennakkoilmoittautumista myClubitse 22.6 mennessä.

Kokouksen asialista:
kokoukset avaus
valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkistajaa ja kaksi ääntenlaskijaa
todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
hyväksytään kokouksen työjärjestys
esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja tilintarkastajan lausunto
päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio ja jäsenmaksun suuruus
valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet
päätetään hallituksen mahdollisesti maksettavista kokouspalkkioista
valitaan 1-2 tilintarkastajaa

Lahdessa 7.6 2020

LCS Panthers ry
Hallitus
Henrietta Aarnikoivu, Hallituksen pj, Veera Törmänen, jäsen, Jonna Silenius, jäsen ja Emma Sarell, jäsen.

Päävalmentaja/valmentaja SM-tason joukkueelle

LCS Panthers ry on Päijät-Hämeen alueella toimiva noin 720 jäsenen cheerleadingiin ja cheertanssiin keskittyvä urheiluseura. Seuralla on toimipisteet Lahdessa, Asikkalassa ja Heinolassa. Seurassa toimii yhteensä noin 30 joukkuetta harrastetasolta SM-tasolle saakka. Harrastaa voi aina 3-vuotiaista lukien. Seuran perusarvoja ovat laadukas valmennus ja rakkaus lajiin. LCS Panthers valittiin Päijät-Hämeen vuoden 2017 urheiluseuraksi.

Haemme seuran SM-tason joukkueelle (level 5) päävalmentajaa/valmentajaa. Seuramme valmentajana toimit vahvasti kasvavassa ja kehittyvässä seurassa. Kuulut valmentajien yhteisöön, jossa jaetaan kokemuksia, osaamista ja tuetaan valmentajakavereita yli joukkuerajojen. Lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden erilaisiin kehittymistä tukeviin koulutuksiin ja mahdollisuuden olla kehittämässä seuran toimintaa.

Haemme päävalmentajaa/valmentajaa, joka omaa aiempaa kokemusta SM-tason valmentamisesta. Valmentajana olet ratkaisukeskeinen ja tavoitteellinen sekä panoksellasi haluat mahdollistaa seuran joukkueiden menestymisen SM-tasolla. Työtunnit ovat noin 10-20 tuntia viikossa tai sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen veera.tormanen@lcspanthers.fi 30.6. mennessä. Kerrothan hakemuksessasi aiemmasta valmennus- ja työkokemuksestasi ja lajitaustastasi sekä miksi haluat toimia valmentajana LCS:ssä. Lisätietoja antaa valmennuspäällikkö Veera Törmänen sähköpostitse tai puhelimitse 045 7877 9736.

Ilmoittautuminen LCS:n kisajoukkueiden täydennyskarsintoihin Lahdessa, Asikkalassa ja Heinolassa

Ilmoittautuminen kisajoukkueiden täydennyskarsintoihin aukeaa myClubissa 4.6. klo 12. Kisajoukkueita täydennetään yksittäisillä urheilijoilla tarpeen mukaan. Lahden ja Asikkalan kisajoukkueiden osalta ilmoittautumisaikaa täydennykseen on 9.6. klo 16 saakka ja Heinolan osalta 30.6. saakka. Heinolan osalta kootaan koko joukkue yksittäisten täydennysten sijaan.

Huomioiden vallitseva poikkeustilanne karsinnat toteutetaan kaikkien joukkueiden osalta kutsukarsintamuotoisena. Seuran ulkopuolisten osalta sekä tarvittaessa myös seuran jäsenten osalta tulemme pyytämään videomateriaalia päätöksenteon tueksi. Olemme viikolla 24 yhteydessä erikseen mahdollisia videoita koskien. Harrastajat/urheilijat tullaan kutsumaan suoraan joukkueeseen ilman läsnäolokarsintoja. Kutsut toimitetaan viikkojen 24-25 aikana joukkueesta riippuen.

Urheilija voi ilmoittautua halutessaan useamman joukkueen täydennyskarsintoihin ikärajojen puitteissa. Ikärajat täydennyksissä ovat:
Aikuiset (Leopardus): v. 2005 ja aiemmin syntyneet
Juniorit (Neofelis, Felinae, Pardalis, Margai, Smilodon + Heinola): 2007-2004
Minit (Attica, Lynx, Birma, Tigris, Balica + Heinola): 2011-2007

Ilmoittautumislinkkien takaa löytyvät tarkemmat tietoja joukkueista. Mikäli täydennyskarsintoihin tai joukkueisiin liittyen herää kysyttävää, olettehan yhteydessä veera.tormanen@lcspanthers.fi.

Ilmoittautumislinkit:

Balica, level 1 minit: https://lcspanthers.myclub.fi/events/2137165

Tigris, level 1 minit: https://lcspanthers.myclub.fi/events/2137167

Birma, level 2 minit: https://lcspanthers.myclub.fi/events/2137169

Lynx, level 2 minit: https://lcspanthers.myclub.fi/events/2137168

Attica, level 3 minit: https://lcspanthers.myclub.fi/events/2137180

Margai, level 2 juniorit: https://lcspanthers.myclub.fi/events/2137175

Pardalis, level 3 juniorit: https://lcspanthers.myclub.fi/events/2137196

Felinae, level 4 juniorit: https://lcspanthers.myclub.fi/events/2137194

Neofelis, level 5 / SM-taso juniorit: https://lcspanthers.myclub.fi/events/2137191

Leopardus, level 5 aikuiset: https://lcspanthers.myclub.fi/events/2137193

Smilodon, level 3 juniorit / Asikkala: https://lcspanthers.myclub.fi/events/2137198

Minien kisajoukkue / Heinola, urheilijat joilla aiempaa lajitaustaa: https://lcspanthers.myclub.fi/events/2132601

Minien kisajoukkue / Heinola, urheilijat jotka eivät ole osallistuneet aiemmin ohjattuun cheerleadingtoimintaan: https://lcspanthers.myclub.fi/events/2132605

Junioreiden kisajoukkue / Heinola, urheilijat joilla aiempaa lajitaustaa: https://lcspanthers.myclub.fi/events/2132610

Junioreiden kisajoukkue / Heinola, urheilijat jotka eivät ole osallistuneet aiemmin ohjattuun cheerleadingtoimintaan: https://lcspanthers.myclub.fi/events/2132614

Ilmoittaudu mukaan LCS Heinolaan

Ilmoittautuminen LCS Heinolan harrastejoukkueisiin sekä kisajoukkueiden karsintoihin on auennut!

Perustamme ryhmiä kysynnän perusteella. Ilmoittaudu mukaan harrastejoukkueeseen alla olevien linkkien kautta. Edistyneet-tason joukkueisiin ilmoittautuville suositamme noin vuoden aiempaa cheerleading/voimistelutaustaa ja halua harjoitella useammin sekä tavoitteellisesti.

Mikrominit (2012-2014 syntyneet), harjoitukset kerran viikossa: https://lcspanthers.myclub.fi/events/2132276

Edistyneet mikrominit (2012-2014 syntyneet), harjoitukset kahdesti viikossa: https://lcspanthers.myclub.fi/events/2132265

Minit (2007-2011 syntyneet), harjoitukset kerran viikossa + akrobatiavuoro: https://lcspanthers.myclub.fi/events/2132283

Edistyneet minit (2007-2011 syntyneet), harjoitukset kahdesti viikossa + akrobatiavuoro: https://lcspanthers.myclub.fi/events/2132289

Juniorit (2004-2007 syntyneet), harjoitukset kerran viikossa + akrobatiavuoro: https://lcspanthers.myclub.fi/events/2132296

Kisajoukkueessa urheilemisesta kiinnostuneita pyydämme ilmoittautumaan 30.6. mennessä. 30.6 jälkeen olemme yhteydessä kaikkiin kiinnostuksensa ilmoittaneisiin ja samalla kartoitamme mahdollista aiempaa lajitaustaa ja taitotasoa. Tämän jälkeen muodostamme joukkueet. Kaikille kiinnostuksensa ilmoittautuneille laitamme tiedon kisajoukkueeseen pääsystä 20.7. mennessä. Mikäli emme pysty tarjoamaan paikkaa kisajoukkueessa ja tarjolla on ikäryhmää vastaava harrastejoukkue, tarjoamme paikan harrastejoukkueesta.
Ilmoittaudu ikäsi ja aiemman lajitaustasi perusteella:

Minien kisajoukkue (2007-2011), urheilijat joilla on aiempaa lajitaustaa: https://lcspanthers.myclub.fi/events/2132601

Minien kisajoukkue (2007-2011), urheilijat jotka eivät ole aiemmin osallistuneet ohjattuun cheerleadingtoimintaan: https://lcspanthers.myclub.fi/events/2132605

Junioreiden kisajoukkue (2004-2007), urheilijat joilla on aiempaa lajitaustaa: https://lcspanthers.myclub.fi/events/2132610

Junioreiden kisajoukkue (2004-2007), urheilijat jotka eivät ole aiemmin osallistuneet ohjattuun cheerleadingtoimintaan: https://lcspanthers.myclub.fi/events/2132614

Mikäli ilmoittautumiseen liittyen herää kysyttävää, olethan yhteydessä heinola@lcspanthers.fi.

HVS cheerleading harrastus- ja kilpatoiminta siirtyy osaksi LCS Panthersin toimintaa

LCS ja Heinolan Voimisteluseura ovat päättäneet Heinolan voimisteluseuran cheerleadingin toiminnan siirtymisestä kokonaisuudessaan LCS Partners ry:n alaisuuteen syyskaudesta 2020 alkaen.

Heinolan voimisteluseuran hallituksen puheenjohtaja Kati Vasarainen näkee muutoksen isona mahdollisuutena: ”jatkossa cheerleadingtoiminta on osa seuraa, joka on täysin keskittynyt cheerleadingiin ja omaa käytäntöjä, jotka mahdollistavat myös Heinolan joukkueiden osalta yleisesti toiminnan ja valmennuksen kehittymisen. Resursseja on aiempaa enemmän cheerleadingin saralla käytettävissä, valmentajat ovat systemaattisen koulutuksen piirissä ja heillä on aiempaa enemmän vertaistukea.

LCS Panthers ry:n toiminnanjohtaja Henrietta Aarnikoivu kertoo LCS:ssa olevan valmiudet toimintaan myös Heinolassa: ” Heinolassa on osaavia urheilijoita, harrastajia ja valmentajia sekä tukijoukkoja, joka luo erinomaisen pohjan panostaa edelleen tavoitteelliseen ja laadukkaaseen cheerleadingtoimintaan. Muutos tehdään yhteistyössä Heinolan voimisteluseura ry:n seuratoimijoiden kanssa. Alueen urheilijoilta, harrastajilta ja huoltajilta kerätään tietoa toiveista sekä tarpeista toimintaan liittyen. Näin onnistumme rakentamaan yhteistyössä laadukasta ja tarpeiden mukaista toimintaa”.

LCS:lla on Lahdessa Sopenkorvessa cheerhalli Lahdessa lajia harrastaville. Asikkalassa LCS toimii toistaiseksi kunnan tiloissa. Selvityksessä on Heinolan alueelta harjoitustilat. Tavoitteena on, että kaikki LCS:n cheerleadingjoukkueet pystyvät harjoittelemaan cheermatoilla ja hyödyntämään lajitaitojen kehittymistä tukevia välineitä. ”Tilan tulisi olla noin 200-300 neliötä ja korkeus minimissään 5 metriä,” toteaa Aarnikoivu.

Yhdistymisen laadukasta toteuttamista varten on perustettu LCS:n edustajista ja Heinolan voimisteluseuran edustajista muodostuva työryhmä. Tavoitteena on parhaiden käytäntöjen yhdistäminen ja tiivis tiedottaminen muutoksesta.

Lisätietoja:
Henrietta Aarnikoivu, LCS Panthers ry p. 045 78779735 ja Kati Vasarainen, Heinolan Voimisteluseura kati.vasarainen@edu.heinola.fi.

Ilmoittaudu mukaan harrastejoukkueeseen syyskaudelle 2020

Ilmoittautuminen kaikkiin seuran harrastejoukkueisiin Lahdessa ja Asikkalassa on käynnistynyt. Ilmoittautuminen päättyy 12.7. ja toimitamme ennen elokuun alkua vahvistukset joukkuepaikoista sekä infokirjeet kaikille ilmoittautuneille.

Alla linkit joukkueiden ilmoittautumisiin. Edistyneet-tason joukkueisiin otetaan ensisijaisesti vähintään vuoden lajitaustan omaavia harrastajia. Cheertanssijoukkueeseen ilmoittautuneilla on halutessaan mahdollisuus päästä myös kilpailemaan cheertanssisarjassa.

Mikäli ilmoittautumisiin liittyen herää kysyttävää, olethan yhteydessä sähköpostitse ilmoittautumiset@lcspanthers.fi.

Uncia (2015-2016): https://lcspanthers.myclub.fi/events/2058301

Badia (2012-2014): https://lcspanthers.myclub.fi/events/2058307

Feles (2012-2014): https://lcspanthers.myclub.fi/events/2058306

Manx / edistyneet (2012-2014): https://lcspanthers.myclub.fi/events/2058311

Theria / edistyneet (2012-2014): https://lcspanthers.myclub.fi/events/2058313

Diardi (2008-2011): https://lcspanthers.myclub.fi/events/2058314

Silvestris (2008-2011): https://lcspanthers.myclub.fi/events/2058319

Cattus (2008-2011): https://lcspanthers.myclub.fi/events/2058325

Manul (2008-2011): https://lcspanthers.myclub.fi/events/2058326

Concolor / edistyneet (2008-2011): https://lcspanthers.myclub.fi/events/2058331

Leos / edistyneet (2008-2011): https://lcspanthers.myclub.fi/events/2058333

Nigripes (2007-2003): https://lcspanthers.myclub.fi/events/2058341

Bietis / cheertanssi (2007-2011): https://lcspanthers.myclub.fi/events/2058342

Mikrominit / Asikkala (2012-2014): https://lcspanthers.myclub.fi/events/2057719

Edistyneet mikrominit / Asikkala (2012-2014): https://lcspanthers.myclub.fi/events/2057720

Minit / Asikkala (2007-2011): https://lcspanthers.myclub.fi/events/2057691

Edistyneet minit / Asikkala (2007-2011): https://lcspanthers.myclub.fi/events/2057711

Juniorit / Asikkala (2006-2004): https://lcspanthers.myclub.fi/events/2057753

Asikkalan voimistelun cheerleadingin harrastejoukkueet osaksi LCS:aa

Syyskaudesta lukien Asikkalan voimistelu ry:n cheerleadingin harrastejoukkueet siirtyvät osaksi LCS:aa. Muutoksen myötä cheerleadingtoiminta siirtyy osaksi seuraa, joka on keskittynyt cheerleadingiin ja cheertanssiin.

LCS etsii tiloja Asikkalan alueelta treenien keskittämiseksi sinne. Oma tila mahdollistaa sen, että kaikki joukkueet pystyvät harjoittelemaan cheermatoilla ja hyödyntämään harjoittelua tukevia välineitä. Haussa on noin 200-300 neliön tila, jonka korkeus on noin 5 metriä. Tilojen löytymiseen saakka treenataan kunnan tiloissa. Tavoitteena on saada käyttöön harjoituksiin cheermatto, joka tukee harjoittelun turvallisuutta. Valmentajien koulutukset käynnistetään kesällä.

Ilmoittautuminen Asikkalan ryhmiin käynnistyy 1.5 klo 12 lukien. Joukkueet muodostetaan, kun ilmoittautumisen myötä saadaan tietoa tarvittavista ikäryhmistä ja tasoista. Kaikille lajista ja harjoittelusta kiinnostuneille Asikkalan alueella on perustettu Facebook -ryhmä, ”LCS Asikkala harrastejoukkueiden tiedotusryhmä”, jossa tiedotetaan ja jossa on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja toiveita toimintaan liittyen. Ryhmään pääset liittymään täältä: https://www.facebook.com/groups/234966224581865/ Tavoitteena on rakentaa yhteistyössä harrastajien ja huoltajien kanssa hyvän mielen laadukasta toimintaa. Kysymyksiä voi myös laittaa osoitteeseen asikkala@lcspanthers.fi.