LCS esiintymään

Kaipaako tilaisuutesi energistä esiintyjäporukkaa tai haluatko tukea lasten ja nuorten harrastustoimintaa sponsoroinnin muodossa?

LCS Panthers esiintyy mielellään erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Esiintyminen on keskeinen osa cheerleadingia ja takaamme energisen ja näyttävän shown, josta ei vauhdikkuutta puutu. Joukkueemme ovat esiintyneet esimerkiksi Lahti2017 MM-kisoissa, valtakunnallisessa Urheilugaalassa ja aikaisempina vuosina mm. Summer Up –festivaaleilla, Salpausselän kisoissa ja sählypeleissä. Mielellämme tulemme järjestämään myös lajikokeiluja.

Esiintymiset räätälöidään aina tilanne ja toiveet huomioiden. Esiintyminen edellyttää kuitenkin vähintään 4-5m korkeaa tilaa ja mahdollisimman tasaista alustaa, turvallisuussyistä ei kuitenkaan asfalttia tai kivilattiaa.

Sponsoriksi?

Mikäli puolestaan haluat ryhtyä seuramme sponsoriksi ja tukea harrastustoimintaa, keskustelemme mielellämme vaihtoehtoisista mahdollisuuksista toteuttaa sponsorointi. Tarjoamme sponsoreillemme mittavaa näkyvyyttä 500 harrastajan voimin tapahtumissa, sosiaalisessa mediassa ja www-sivuillamme.

Mikäli esiintymiset, sponsorointi tai muunlainen yhteistyö kiinnostaa, olethan yhteydessä seuramme puheenjohtajaan sähköpostitse henrietta.aarnikoivu@lcspanthers.fi.

LCS Valion kutsumana valtakunnallisessa Urheilugaalassa esiintymässä 01/2018

Felinae esiintymässä Torisportissa 2017 Kuva: Johannes Wilenius

image

LCS Panthers talkoolaisina Väriestejuoksussa 2016

IMG_4556

Attica esiintymässä Salpausselän kisoissa 2016

IMG_1234

Neofelis esittelemässä lajia Lasten ja nuorten harrastemessuilla 2016