Harjoitusaikataulut

Kevätkausi 2021 käynnistyy kisajoukkueiden osalta 3.1. lukien ja harrastejoukkueiden osalta 10.1. lukien joukkueiden treenivuorojen mukaisesti. Asikkalan harrastejoukkueiden kausi käynnistyy 11.1. lukien.

Kaikki Lahdessa toimivat joukkueet harjoittelevat seuran cheerleadinghallilla, LCS Areenalla ja LCS Studiolla (Sopenkorvenkatu 9). Harjoitusaikatauluissa (A) tarkoittaa harjoituspaikkana LCS Areenaa ja (S) tarkoittaa LCS Studiota. Asikkalassa harjoittelevat joukkueet harjoittelevat Liikuntahallilla cheermattoalustalla (Asikkalantie 14), joka on merkitty harjoitusaikatauluihin merkinnällä (L).

Minien, junioreiden ja senioreiden cheerleadingjoukkueilla on mahdollisuus osallistua lauantaisin toteutuvalle vapaaehtoiselle, ohjatulle akrobatiavuorolle. Harjoittelu tapahtuu valmentajien määrittämissä tasoryhmissä Lahdessa Mustankallion voimistelutilassa ja LCS Areenalla. Lisätietoja akrobatiavuorosta saat omalta valmentajaltasi tai seuran valmennuspäälliköltä.

Huom! Akrovuoro ei siis koske joukkueita Uncia, Oncilla, Badia, Feles, Manx, Theria ja Bietis.

Joukkueiden harjoitusaikataulut kevätkaudelle 2021 näet alla olevasta taulukosta. Harjoitusaikatauluja on porrastettu, jotta vältetään joukkueiden kohtaamisia koronatilanne huomioiden.

Poikkeuksia:

Talviloma 28.2.-6.3. (sunnuntaista lauantaihin)
Pääsiäisloma 2.-5.4.
Äitienpäivä 9.5.