Vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikunnan harrastuksen tueksi avustusta

Aluehallintovirasto on myöntänyt Lahden kaupungille/liikuntatoimelle vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikunnan harrastuksen tukemiseksi avustusta. Liikuntatoimi on hakemuksesta myöntänyt 3400 euroa LCS Panthersille vähävaraisten lasten ja nuorten liikunnan harrastuksen tukemiseksi.

Avustusta voivat seuralta hakea Lahdessa asuvat vähävaraiset perheet 7-15 -vuotiaiden harrastajien ja kilpaurheilijoiden syyskauden kausimaksuun.

Avustusta haetaan vapaamuotoisella hakemuksella laittamalla sähköpostia hallitus@lcspanthers.fi osoitteeseen 1.9 mennessä. Hakuajan päätyttyä tulevia hakemuksia ei käsitellä. Avustushakemuksen käsittelee luottamuksellisesti seuran hallitus ja päätöksestä ilmoitetaan hakijalle 15.9 mennessä. Tuki jaetaan harkinnanvaraisesti ja tapauskohtaisesti. Hallitus voi tarvittaessa pyytää lisätietoja hakijoilta. Tukea voivat hakea kaikki toiminnassa jo mukana olevat tai uudet jäsenet.

Tuen saajille palautetaan mahdollisesti maksettu kausimaksu. Mikäli haet tukea ja kausimaksu ei ole vielä erääntynyt voit pyytää eräpäivän siirtoa ajankohtaan 15.9 osoitteesta laskutus@lcspanthers.fi.

Lahdessa 10.8.2020

LCS Panthers hallitus