Päävalmentaja/valmentaja SM-tason joukkueelle

LCS Panthers ry on Päijät-Hämeen alueella toimiva noin 720 jäsenen cheerleadingiin ja cheertanssiin keskittyvä urheiluseura. Seuralla on toimipisteet Lahdessa, Asikkalassa ja Heinolassa. Seurassa toimii yhteensä noin 30 joukkuetta harrastetasolta SM-tasolle saakka. Harrastaa voi aina 3-vuotiaista lukien. Seuran perusarvoja ovat laadukas valmennus ja rakkaus lajiin. LCS Panthers valittiin Päijät-Hämeen vuoden 2017 urheiluseuraksi.

Haemme seuran SM-tason joukkueelle (level 5) päävalmentajaa/valmentajaa. Seuramme valmentajana toimit vahvasti kasvavassa ja kehittyvässä seurassa. Kuulut valmentajien yhteisöön, jossa jaetaan kokemuksia, osaamista ja tuetaan valmentajakavereita yli joukkuerajojen. Lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden erilaisiin kehittymistä tukeviin koulutuksiin ja mahdollisuuden olla kehittämässä seuran toimintaa.

Haemme päävalmentajaa/valmentajaa, joka omaa aiempaa kokemusta SM-tason valmentamisesta. Valmentajana olet ratkaisukeskeinen ja tavoitteellinen sekä panoksellasi haluat mahdollistaa seuran joukkueiden menestymisen SM-tasolla. Työtunnit ovat noin 10-20 tuntia viikossa tai sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen veera.tormanen@lcspanthers.fi 30.6. mennessä. Kerrothan hakemuksessasi aiemmasta valmennus- ja työkokemuksestasi ja lajitaustastasi sekä miksi haluat toimia valmentajana LCS:ssä. Lisätietoja antaa valmennuspäällikkö Veera Törmänen sähköpostitse tai puhelimitse 045 7877 9736.