Asikkalan voimistelun cheerleadingin harrastejoukkueet osaksi LCS:aa

Syyskaudesta lukien Asikkalan voimistelu ry:n cheerleadingin harrastejoukkueet siirtyvät osaksi LCS:aa. Muutoksen myötä cheerleadingtoiminta siirtyy osaksi seuraa, joka on keskittynyt cheerleadingiin ja cheertanssiin.

LCS etsii tiloja Asikkalan alueelta treenien keskittämiseksi sinne. Oma tila mahdollistaa sen, että kaikki joukkueet pystyvät harjoittelemaan cheermatoilla ja hyödyntämään harjoittelua tukevia välineitä. Haussa on noin 200-300 neliön tila, jonka korkeus on noin 5 metriä. Tilojen löytymiseen saakka treenataan kunnan tiloissa. Tavoitteena on saada käyttöön harjoituksiin cheermatto, joka tukee harjoittelun turvallisuutta. Valmentajien koulutukset käynnistetään kesällä.

Ilmoittautuminen Asikkalan ryhmiin käynnistyy 1.5 klo 12 lukien. Joukkueet muodostetaan, kun ilmoittautumisen myötä saadaan tietoa tarvittavista ikäryhmistä ja tasoista. Kaikille lajista ja harjoittelusta kiinnostuneille Asikkalan alueella on perustettu Facebook -ryhmä, ”LCS Asikkala harrastejoukkueiden tiedotusryhmä”, jossa tiedotetaan ja jossa on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja toiveita toimintaan liittyen. Ryhmään pääset liittymään täältä: https://www.facebook.com/groups/234966224581865/ Tavoitteena on rakentaa yhteistyössä harrastajien ja huoltajien kanssa hyvän mielen laadukasta toimintaa. Kysymyksiä voi myös laittaa osoitteeseen asikkala@lcspanthers.fi.