Maksujenvalvonta siirtyy Vismalle

huomioiden seuran toiminnan laajuus ja kustannustehokas toiminta, on seuran hallitus kesäkuussa 2019 tehnyt päätöksen LCS:n laskujen reskontran, saatavien eräpäivän jälkeisen seurannan ja sitä koskevien toimenpiteiden siirrosta Visma Financial Solutions Oy:lle. Muutos astuu voimaan 5.8 .2019 lukien.

Käytännössä tämä merkitsee seuraavaa:
*suoritus seuralle kulkee Visma Financial Solutions Oy:n asiakasvaraintilin kautta
*tilinumero vaihtuu
*Visma Financial Solutions lähettää maksuhuomautukset

Huom. Vanhat laskut ovat ennallaan, joten käytättehän aina laskulla olevaa tilinumeroa. Laskut löytyvät normaaliin tapaan myös myclub tililtä.

Uusien palveluiden käyttöönoton johdosta vapautuvien resurssien myötä voimme seuran hallinnossa panostaa muihin kehitettäviin asioihin entistä enemmän.

Maksamiseen liittyvissä asioissa 5.8.2019 lukien pyydämme ottamaan yhteyttä Visman laskutuspalvelun numeroon 029 080 6560 tai sähköpostilla osoitteeseen fsf.asiakaspalvelu@visma.com. Laskutukseen liittyvissä asioissa palvelee edelleen laskutus@lcspanthers.fi. Ennen eräpäivää maksusopimus on mahdollista tehdä seuran kanssa osoitteessa laskutus@lcspanthers.fi. Eräpäivän jälkeen maksuasioista sovitaan Visman kanssa. Huomioittehan, että tämän jälkeen seuralla ei ole enää mahdollista ottaa kantaa maksuasioihin.

Lisätietoja antaa Henrietta Aarnikoivu, p. 045 7877 9735.