Kisajoukkueiden täydennyskarsintoihin ilmoittautuminen on auennut

lmoittautuminen Lynxin, Attican, Pardaliksen ja Felinaen täydennyskarsintoihin on auennut!

Mikäli olet kiinnostunut karsimaan johonkin LCS:n edellä mainituista kisajoukkueista, käythän ilmoittautumassa mukaan alla olevien linkkien kautta 11.6. klo 12 mennessä. Ilmoittautumisajan päätyttyä kaikille ilmoittautuneille lähetetään infokirje karsinnoista ja joukkueesta

Kirjoita ”selite”-kohtaan stunttipaikka, jolta karsit ensisijaisesti (nousija/takari/ykköspohja/kakkospohja). Mikäli tulet seuran ulkopuolelta, lähetäthän itsestäsi ja taustoistasi esittelytekstin osoitteeseen joukkueennimi(a)lcspanthers.fi. Lynxin, Attican, Pardaliksen ja Felinaen valinnoissa aiempi kilpailukokemus katsotaan eduksi.

Täydennyskarsinnoissa on jaossa yksittäisiä paikkoja joukkueista. Neofelis ja Leopardus täydentävät kutsukarsintojen muodossa ja Balican, Tigriksen ja Margain täydennys järjestetään elokuun alussa.