Ilmoittautuminen kesäleirille 2019 käynnistynyt

Vuosittainen LCS:n järjestämä kesäleiri toteutuu 3-5.6 klo 8-16. Kesäleirille ovat tervetulleita kaikki 8-13-vuotiaat tytöt ja pojat lajitaustasta riippumatta. Leiri järjestetään LCS Areenalla (Sopenkorvenkatu 9) ja sen läheisyydessä.

Leirillä harjoitellaan monipuolisesti cheerleadingin ja cheertanssin eri osa-alueita ja lisäksi pelataan erilaisia kesäpelejä ja muita liikunnallisia aktiviteetteja. Luvassa on myös leiriolympialaiset ja sään salliessa käymme uimarannalla. Leirillä huomioidaan erilaiset taitotasot lajiharjoittelussa.
Leirin hinta on seuran jäsenille 160 euroa ja muille 175 euroa sisältäen ohjauksen, leiripaidan, lounaat ja välipalat.

Ilmoittautumisaikaa on 24.5 saakka. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään infokirje leiristä. 

Tervetuloa!