Oletko etsimämme huippuosaaja?

LCS Panthers on Päijät-Hämeen alueella toimiva cheerleadingiin ja cheertanssiin keskittyvä, 600 jäsentä omaava urheiluseura. Harrastusmahdollisuuksia löytyy 3-vuotiaista aikuisiin, harrastetasolta aina SM-tason kilpasarjoihin saakka. Seuran toiminnan perusarvoja ovat laadukas valmennus ja toimivat puitteet.

Etsimme tiimiimme cheerleadingin edustustason kokeneita ja osaavia valmentajia, cheertanssivalmentajia sekä akrobatia- ja fysiikkavalmentajaa.

Cheerleadingvalmentaja

Etsimämme edustustason valmentaja omaa kokemusta ja näkemystä level 3, 5 ja/tai 6 joukkueiden valmennuksesta ja lajitaidoista. Odotamme kunnianhimoista, määrätietoista ja kehittymishakuista otetta valmennustyöhön.

Cheertanssivalmentaja

Cheertanssivalmennuksen saralla etsimme sekä kokeneita lajiosaajia että uusia apuvalmentajia kehittämään seuran cheertanssitoimintaa. Tällä hetkellä seuralla on cheertanssijoukkueita harrastetasolla.

Akrobatia- ja fysiikkavalmentaja

Akrobatia- ja fysiikkavalmentajalta odotamme laajaa ja monipuolista kokemusta akrobatian saralla sekä kykyä kehittää tehokkaasti eri-ikäisten akrobatiataitoja. Fysiikkavalmennukseen soveltuva koulutus katsotaan eduksi.

LCSläisenä olet osa huipputiimiä, jossa jaetaan kokemuksia ja osaamista yli joukkuerajojen.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 5.12. mennessä osoitteeseen veera.tormanen@lcspanthers.fi. Lisätietoja antaa valmennuspäällikkö Veera Törmänen sähköpostitse tai puhelimitse 040 182 6381.