Harrastejoukkueisiin ilmoittautuminen auki elokuuhun

Seuran harrastejoukkueisiin ilmoittautuminen on auki aina elokuuhun saakka. Joukkueita on kaiken ikäisille niin cheerleadingin kuin cheertanssinkin puolella, lisätietoja löydät joukkueiden kuvauksista. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja useat joukkueet ovat ehtineet täyttyä jo jonoon saakka.

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään infokirje elokuussa ilmoittautumisajan päätyttyä, jolloin vahvistetaan joukkue ja toimitetaan tarkemmat tiedot harrastamiseen liittyen. Mikäli ilmoittautumiseen liittyen on kysyttävää, olethan yhteydessä ilmoittautumiset@lcspanthers.fi. Vastaamme viesteihin viikon kuluessa.

Vapaita paikkoja löytyy vielä seuraavista joukkueista. Mikäli sopivaa joukkuetta ei löydy listasta, olethan yhteydessä ilmoittautumiset-sähköpostiin. Joukkueisiin kannattaa ilmoittautua myös jonoon, sillä liikehdintää tapahtuu ennen syyskauden alkua mm. kisajoukkueiden täydennyskarsintojen myötä.

Feles, 6-8-vuotiaiden harrastejoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/910729

Manul, 9-12-vuotiaiden harrastejoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/911115

Balica, 9-12-vuotiaiden edistyneempi harrastejoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/911122 HUOM! Balican jono tullaan purkamaan seuraan perustettavan uuden harrastejoukkueen Leosin myötä, joka on Balicaa vastaava joukkue. Ilmoittauduthan siis Balican jonoon, mikäli Leos kiinnostaa. Treeniajat löytyvät täältä: http://lcspanthers.fi/harjoitusvuorot/

Pictors, +18-vuotiaiden harrastejoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/911130

Bietis, 9-12-vuotiaiden cheertanssijoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/911151

Diardis, 13-16-vuotiaiden cheertanssijoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/911149

Chaus, +17-vuotiaiden cheertanssijoukkue: https://lcspanthers.myclub.fi/events/911144

Huomioithan, että cheertanssijoukkueiden harjoitusvuorot syksylle on nyt vahvistettu.