Ilmoittaudu mukaan kisajoukkueiden täydennyskarsintoihin!

Kiinnostaako kisajoukkueessa urheilu?
 
LCS:ssä toimii yhteensä 7 eri kisajoukkuetta kolmella eri ikätasolla. Lynxiin, Atticaan, Felinaeen, Neofelikseen ja Leopardukseen järjestetään täydennyskarsinnat viikolla 24 ja loppuihin kisajoukkueisiin (Tigris, Pardalis) elokuun alussa. Ilmoittautuminen kesäkuun täydennyskarsintoihin on käynnistynyt ja ilmoittautumaan pääset alla olevan linkin takaa:
 
 
Ilmoittautuminen sulkeutuu maanantaina 11.6. klo 23. Ilmoittautumisajan päätyttyä kaikille karsijoille lähetetään tarkemmat infot karsinnoista. Joukkue-esittelyt voit lukea täältä:
 
http://lcspanthers.fi/joukkueet/kisajoukkueet/
 
Kilpaurheilijana toimiminen joukkueessa edellyttää sitoutumista tavoitteelliseen treenaamiseen ja osassa joukkueista myös oheistreeneihin. Kisajoukkueiden treeniajankohdat syyskaudelle vahvistetaan kesäkuun aikana. Lisätietoja kisajoukkueessa urheilemisesta ja karsinnoista voi tiedustella sähköpostitse veera.tormanen@lcspanthers.fi. Tigriksen ja Pardaliksen täydennyskarsinnoista tiedotamme tarkemmin lähempänä ajankohtaa.
 
Tervetuloa karsimaan!