LCS etsii cheertanssivastaavaa huipputiimiin!

LCS Panthers ry on Päijät-Hämeen alueella toimiva cheerleadingiin ja cheertanssiin keskittyvä seura, jossa on noin 500 harrastajaa. Keskeisessä roolissa ovat laadukas valmennus ja toimivat puitteet. Toimintaamme siivittää ”rakkaus lajiin”. LCS Panthers palkittiin Päijät-Hämeen vuoden urheiluseurana 2017.

Cheertanssi on kilpacheerleadingin mukaansa tempaiseva sisarlaji, joka nimensä mukaisesti painottuu tanssiin. Kyseessä on näyttävä ja monipuolinen joukkuelaji.

Etsimme seuraan cheertanssivastaavaa. Tehtävänäsi on toimia cheertanssitoiminnan kehittäjänä osa-aikaisesti noin 10 tuntia kuukaudessa. Odotamme sinulta aktiivista otetta, halua kehittyä ja kehittää sekä kykyä toimia ryhmässä. Aiempi lajikokemus ei ole välttämätöntä, mutta valmennuskokemus erilaisista tanssilajeista ja/tai cheerleadingistä on edellytys.

Cheertanssivastaavana pääset työskentelemään innostavassa ilmapiirissä kasvavassa ja kehittyvässä seurassa. Tarjoamme myös seuran tuen sekä koulutusta tehtävääsi. Cheertanssivastaavan tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus toiminnanjohtaja Henrietta Aarnikoivulle henrietta.aarnikoivu@lcspanthers.fi 16.4 mennessä. Lisätietoja antaa Henrietta Aarnikoivu edellä mainitun osoitteen kautta tai p. 050 514 5617.