Cheertanssivalmentajaksi LCS:ään?

LCS Panthers ry on Päijät-Hämeen alueella toimiva cheerleadingiin ja cheertanssiin keskittyvä seura, jossa on noin 500 harrastajaa. Keskeisessä roolissa ovat laadukas valmennus ja toimivat puitteet. Toimintaamme siivittää ”rakkaus lajiin”. LCS Panthers palkittiin Päijät-Hämeen vuoden urheiluseurana 2017.

Cheertanssi on kilpacheerleadingin mukaansa tempaiseva sisarlaji, joka nimensä mukaisesti painottuu tanssiin. Lajille tyypillisiä ovat piruetit, hypyt, jalanheitot ja tanssinostot. Kyseessä on näyttävä ja monipuolinen joukkuelaji.

Etsimme cheertanssin valmennustiimiin lisää valmentajia. Odotamme sinulta halua kehittyä ja kehittää sekä kykyä toimia ryhmässä. Aiempi valmennus- tai lajikokemus ei ole välttämätöntä, vaan koulutamme sinut tehtävääsi. Tarjoamme seuran sekä noin 50 valmentajasta koostuvan yhteisön tuen sekä valmentajapaketin. Valmentajan tulee olla 15 vuotta täyttänyt.

Etsimme valmentajia eri-ikäisten 1-2 kertaa viikossa harjoitteleviin ryhmiin syksystä 2018 eteenpäin, mutta mahdollisuuksien mukaan pääset perehtymään lajiin ja/tai valmentamiseen jo kevään kuluessa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus valmennuspäällikölle veera.tormanen@lcspanthers.fi 31.3. mennessä. Lisätietoja antaa Veera Törmänen edellä mainitun osoitteen kautta tai p. 040 182 6381.