Tervetuloa akroleirille 17.2 klo 14.30-17.30

Kaikilla 8-vuotta täyttäneillä on mahdollisuus osallistua 17.2 pidettävälle akroleirille. Akroleirille ei ole yläikärajaa. Tervetulleita ovat kaikki akrosta innostuneet, akrosta jo kokemusta omaavat, ja myös ne, joilla ei ole aiempaa akrokokemusta. Osallistujat jaetaan tasoryhmiin, joten jokainen pääsee harjoittelemaan oman taitotasonsa mukaisesti.

Ilmoittautuminen on avoinna siten, että viimeinen ilmoittautumispäivä on 12.2. 13.2 laitamme kaikille ilmoittautuneille vahvistuksen/infokirjeen. Leirille ilmoittautuminen on sitova. Leirin hinta on 40 euroa. Lasku lähtee ilmoittautumisen yhteydessä ja eräpäivä on 19.2.

Alla olevasta linkistä pääset ilmoittautumaan:
https://lcspanthers.myclub.fi/flow/events/804793

Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa toimia nopeasti.

Nähdään huikealla leirillä.