HARRASTEJOUKKUEISIIN ILMOITTAUTUMINEN KEVÄT 2018

Ilmoittautuminen kevään harrasteryhmiin käynnistyy. Ilmoittautua voit Unciaan (3-5 -vuotiaat), Felekseen ja Theriaan (6-8-vuotiaat), Cattukseen ja Balicaan (8-12 -vuotiaat), Nigripesiin 12-17-vuotiaat ja Pictorsiin (aikuiset + 18 v.)

Felekseen ja Cattukseen kannustamme ilmoittautumaan ensisijaisesti niiden, joilla ei ole aiempaa lajikokemusta. Theriaan suositamme ilmoittautumaan niiden, joilla on vähintään yksi kokonainen kausi lajitaustaa (n. 6 kk). Balicaan pyydämme ensisijaisesti ilmoittautumaan niiden, joilla on noin vuosi tai enemmän lajikokemusta.
Huomioithan, että ryhmän ollessa täynnä siirtyy harrastaja jonoon. Tilanne saattaa muuttua jo ennen kauden alkua tai kauden alkaessa, joten jonossa olevallekin voi vapautua paikka. Jonoa puretaan sitä mukaa kun paikkoja vapautuu ja jonossa oleville ilmoitetaan vapautuvista paikoista.

Seura voi tehdä tehdä muutoksia joukkueisiin huomioiden ikärajat ja joukkueen koko. Kaikille paikan saaneille laitetaan infokirje tammikuun ensimmäisellä viikolla.

Ilmoittautumaan pääset alla olevasta linkistä. Ilmoittautuminen avautuu 27.11 klo 9.00.

https://lcspanthers.myclub.fi/flow/events/public

Mikäli ilmoittautumisiin liittyen on kysyttävää, laitathan kysymyksesi osoitteeseen ilmoittautumiset(ät)lcspanthers.fi. Vastaamme kyselyihin viikon sisällä niiden saapumisesta.