Valmentajahaku keväälle 2018 on auennut!

LCS Panthers ry on Päijät-Hämeen alueella toimiva yli 400 jäsentä omaava cheerleadingseura. Seurassa on mahdollisuus lajin harrastamiseen aina neljävuotiaista aikuisiin. Seurassa toimii 14 joukkuetta, joista puolet on kisajoukkueita ja puolet harrastejoukkueita. Kevätkaudella 2018 seurassa on mahdollista harrastaa myös cheertanssia. Seuran perusarvoja ovat laadukas valmennus ja rakkaus lajiin.

Haemme nyt valmentajia eri-ikäisten harraste- ja kisajoukkueisiin kevätkaudelle 2018. Seuramme valmentajana kuulut lähes 40 valmentajan yhteisöön, jossa jaetaan kokemuksia, osaamista ja tuetaan valmentajakavereita yli joukkuerajojen. Valmentajaksi voit hakea vähäiselläkin kokemuksella, sillä seura tarjoaa valmentajille tukea ja koulutusta. Lisäksi valmentajat saavat valmentajapaketin, joka sisältää seuratuotteita sekä valmentajan käsikirjan.

Lähetäthän hakemuksesi sunnuntaihin 5.11. klo 18 mennessä. Lisätietoja valmentajana toimimisesta voit tiedustella sähköpostitse veera.tormanen@lcspanthers.fi tai puhelimitse 040 182 6381.

https://www.webropolsurveys.com/S/15AF1587C8BDFA93.par