Cheerleading uudelle tasolle Päijät-Hämeessä: LCS käynnistää cheertanssiryhmät ja ottaa käyttöön oman harjoittelutilan, LCS Areenan 1.1.2018 lukien

Seuran harrastajamäärä on yli kaksinkertaistunut vuodessa. Toiminnan kasvu jatkuu edelleen. Vuoden alussa tulevat käynnistämään toimintansa myös mini-ikäisten ja junioreiden cheertanssijoukkueet. Cheertanssi, myös cheerdance tai pomdance, on kilpacheerleadingin mukaansa tempaiseva sisarlaji, joka nimensä mukaisesti painottuu tanssiin. Kilpacheerleadingistä tutuksi tulleet nostot, heitot ja maa-akrobatia vaihtuvat piruetteihin, jalanheittoihin ja tanssinostoihin. Laji on joka ikätasolle sopiva. Toiminta käynnistyy harrastejoukkueiden muodossa. Syksyllä 2018 on tarkoitus saada seuraan kilpaileva cheertanssijoukkue. Ilmoittautuminen tanssijoukkueisiin käynnistyy 16.10.

Seuran harjoitukset ovat toteutuneet Lahden kaupungin koulujen liikuntasaleissa ja Suurhallissa. Harrastajamäärän kasvusta johtuen LCS on hankkinut omaan käyttöönsä Lahdessa Sopenkorvessa sijaitsevan yli 700 neliön hallin. Toiminta LCS Areenalla käynnistyy 1.1.2018 lukien.

Seuran omaan käyttöön tarkoitettu tila mahdollistaa aiempaa paremmat harjoittelupuitteet ja myös seuran toiminnan kasvun sekä helpottaa huomattavasti seuran toiminnan organisointia.